Πολιτικη & Οικονομια

Πέτρος Παππάς: Εγώ δεν μπορώ να έχω πρόεδρο τον Πολάκη που δεν πιστεύει στην ισότητα των ανθρώπων

Ξεκαθάρισε πως σε τέτοια περίπτωση θα αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Πέτρος Παππάς: Τι είπε για το ενδεχόμενο εκλογής Πολάκη - Ξεκαθάρισε πως σε τέτοια περίπτωση θα αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ

Για το ενδεχόμενο που εκλεγεί πρόεδρος στον ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Πολάκης μίλησε το πρωί της Δευτέρας ο βουλευτής Πέτρος Παππάς.

Μάλιστα, ο Πέτρος Παππάς επανέλαβε ακόμα μία φορά πως ο ίδιος δεν θα παραμείνει στο κόμμα σε τέτοια περίπτωση. Ειδικότερα, εξήγησε την απόφασή του αναφερόμενος σε όσα είπε ο βουλευτής Χανίων για την τεκνοθεσία κατά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής.

«Θεωρώ ότι είναι θεμελιακό για την αριστερά να πιστεύουμε στην ισότητα των ανθρώπων, ο κ. Πολάκης έχει μια άλλη στάση. Εγώ θεωρώ ότι δεν μπορώ να έχω πρόεδρο έναν πολιτικό με τέτοιες θέσεις», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παππάς.

Ως προς την κατάσταση στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε ότι «το πρόβλημα στον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ενός έτους. Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε μια προβληματική κατάσταση εδώ και καιρό με ένα προβληματικό καταστατικό, έχουμε αλλαγή προέδρου εν κινήσει».

«Θεωρώ ότι και η βάση είνχαι διχασμένη και η ΚΟ είναι διχασμένη αν όχι τριχασμένη. Ποιο είναι το επόμενο σχέδιο ποιο είναι το επόμενο όραμα, από εδώ και πέρα τι;» αναρωτήθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.