Πολιτικη & Οικονομια

Τζένη Μπαλατσινού: Fake news το παραπολιτικό που στηλίτευε τον δήθεν νεποτισμό της «οικογένειας Κικίλια»

Η απάντηση σε δημοσίευμα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τζένη Μπαλατσινού: Fake news το παραπολιτικό που στηλίτευε τον δήθεν νεποτισμό της «οικογένειας Κικίλια»
Tζένη Μπαλτσινού και Βασίλης Κικίλιας © EUROKINISSI

Τζένη Μπαλατσινού: Εξοργισμένη με δημοσίευμα περί «καβγά για τις αποσκευές της»

Η Τζένη Μπαλατσινού απάντησε σε ένα δημοσίευμα που αναφέρεται σε εκείνη και τον σύζυγο της Βασίλη Κικίλια για ένα περιστατικό που συνέβη στο αεροπλάνο στην πτήση τους για Θεσσαλονίκη, με αφορμή τη ΔΕΘ.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο βουλευτής Γιώργος Σταμάτης κρατούσε μια χειραποσκευή για να τη βάλει πάνω στο αεροπλάνο, ωστόσο η αεροσυνοδός του πήρε τη βαλίτσα δεδομένου ότι δεν υπήρχε χώρος στα ράφια του αεροσκάφους. Λίγα λεπτά αργότερα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, μπήκαν στο αεροπλάνο η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας με τις χειραποσκευές τους και η αεροσυνοδός έκανε στην άκρη τις άλλες βαλίτσες για να χωρέσουν οι δικές τους. Και τότε ο Γιώργος Σταμάτης διαμαρτυρήθηκε έντονα για διακρίσεις, σύμφωνα πάντα με το δημιοσίευμα.
 
Η Μπαλατσινού απάντησε στο συγκεκριμένο δημοσίευμα γράφοντας στο instagram: «Η εβδομάδα μου ξεκίνησε με ένα "παραπολιτικό” στην ομότιτλη εφημερίδα, που με αφορούσε ως "σύζυγος του Υπουργού”. Το fake news περιέγραφε μια δήθεν προνομιακή μεταχείριση στο αεροπλάνο για τη χειραποσκευή μου που από τσάντα χειρός την οποία κρατούσα μαζί μου στη θέση μου, περιγράφτηκε σαν "πραμάτεια” η οποία μάλιστα κατέλαβε τον χώρο χειραποσκευών του βουλευτή κ. Σταμάτη. Το παραπολιτικό που στηλίτευε τον δήθεν νεποτισμό της "οικογένειας Κικίλια” έχει μηδενική σχέση με την πραγματικότητα, είναι αποκύημα φαντασίας ή προϊόν παραπληροφόρησης που κανείς δεν έκανε τον κόπο να ελέγξει αν όχι μέσω εμού, έστω μέσω του βουλευτή κ. Σταμάτη. Είναι πολύ λυπηρό ότι σε μια περίοδο που η ποιότητα της δημοκρατίας μας δοκιμάζεται από παραπληροφόρηση και fake news μεγάλα ΜΜΕ φιλοξενούν αβασάνιστα ψευδείς "ειδήσεις”. Προφανώς και η αποκατάσταση είναι επιβεβλημένη και άμεση αλλά η μεγαλύτερη αποκατάσταση θα είναι στο εξής να μην στοχοποιούνται ψευδώς και άκριτα, ειδικά με μορφές σε ηθικό επίπεδο, οι οικογένειες πολιτικών απλά και μόνο επειδή είναι οικογένειες πολιτικών».

Τζένη Μπαλατσινού: Το επίμαχο δημοσίευμα 

«Τις τελευταίες μέρες οι πτήσεις από Αθήνα για Θεσσαλονίκη ήταν γεμάτες από υπουργούς, βουλευτές και κάθε λογής παράγοντες. Σε μια από αυτές τις πτήσεις, είχαμε ένα μικροεπεισόδιο με πρωταγωνιστή έναν κυβερνητικό βουλευτή ονόματι Γιώργο Σταμάτη. Ο συγκεκριμένος, επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο της Aegean, κρατώντας μια χειραποσκευή. Πριν προλάβει να καθίσει το πλήρωμα έσπευσε να τον ενημερώσει ότι θα έπρεπε να του πάρει την βαλίτσα δεδομένου ότι δεν υπήρχε χώρος στα ράφια του αεροσκάφους.

Λίγα λεπτά αργότερα, εμφανίστηκε το ζεύγος Κικίλια – Μπαλατσινού και άμα τη εμφανίσει, άρχισαν να αδειάζουν αποσκευές οι αεροσυνοδοί για να στριμώξουν την πραμάτεια της οικογένειας του υπουργού Βασίλη. Κάπου εκεί σηκώθηκε ο γαλάζιος βουλευτής, ζητώντας να μάθει γιατί η δική του αποσκευή δεν χωρούσε, ενώ για της Μπαλατσινού έγινε μια ολόκληρη επιχείρηση για να στριμωχτεί. "Έχουμε μια λίστα με τους VIP" απάντησε η αεροσυνοδός, με τον βουλευτή Σταμάτη, να μένει αποσβολωμένος, αφού έστω και με καθυστέρηση συνειδητοποίησε, ότι οι σύζυγοι των υπουργών, έχουν μεγαλύτερη δύναμη, από τους απλούς βουλευτές.»

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.