Πολιτικη & Οικονομια

Ραγκούσης: Με τη μυστική ψηφοφορία βγήκε το φίμωτρο - Ψεύτικες οι εξαγγελίες Κασσελάκη

«Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν έχει καμία πιθανότητα να κερδίσει στις εκλογές»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Γιάννης Ραγκούσης: Επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και το ενδεχόμενο επανεκλογής στην ηγεσία

Ο Γιάννης Ραγκούσης εξαπέλυσε σήμερα (9.9) ευθεία επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη για τα έργα και τις ημέρες του στον ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας ότι οι εξαγγελίες του ήταν «ψεύτικες για τον ελληνικό λαό». 

«Καθοριστική και λανθασμένη ήταν όλη εκείνη η απόφαση να κάνει εξαγγελίες δημοσιονομικού χαρακτήρα που ήταν τελείως ανεύθυνες και αν εφαρμόζονταν θα οδηγούσαν τη χώρα σε τεράστιες περιπέτειες. Είναι εξαγγελίες ψεύτικες για τον ελληνικό λαό. Δεν μπορούμε να αφήσουμε τον ελληνικό λαό να πιστεύει πως θα βγει μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που θα κάνει τέτοια πράγματα», είπε ο Γιάννης Ραγκούσης

Επιπλέον, υπογραμμίζοντας ότι δεν θα είναι υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Ραγκούσης είπε ότι με τη μυστική ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ «δεν μπήκαν κουκούλες αλλά βγήκε το φίμωτρο. Τα μέλη της ΚΕ μπόρεσαν να ψηφίσουν χωρίς εκβιασμούς, bullying, τρομοκρατία. Δεν μπορεί να χάνεις μια δημοκρατική διαδικασία που ζήτησες και μετά να μην δέχεσαι το αποτέλεσμά της». Ακόμη, δήλωσε ότι η διαδικασία αλλαγής στην ηγεσία του κόμματος έγινε γιατί «τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν εισπράξει την απόσυρση της εμπιστοσύνης στον Κασσελάκη από τη βάση του κόμματος».

Ραγκούσης: Δεν θα ανεχόμαστε τον Κασσελάκη να λέει ό,τι θέλει

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών του στο OPEN ο Γιάννης Ραγκούσης σημείωσε πως «αν ο Στέφανος Κασσελάκης είχε πει ότι θεωρεί τον Αλέξη Τσίπρα αιτία των προβλημάτων του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είχε εκλεγεί».

Μάλιστα, σε Σε ερώτηση για το αν θα παραμείνει στον ΣΥΡΙΖΑ σε περίπτωση που εκλεγεί εκ νέου ο Στέφανος Κασσελάκης, ο Γιάννης Ραγκούσης απάντησε: «Αν κερδίσει ο Κασσελάκης όποιος θέλει μένει αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα δέχεται πολιτικές που τον προσβάλλουν. Δεν θα ανεχόμαστε τον Κασσελάκη να λέει ό,τι θέλει. Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν έχει καμία πιθανότητα να κερδίσει στις εκλογές. Αλλά αν κερδίσει δεν σημαίνει ότι μπορεί να καταργήσει τη δημοκρατία στον ΣΥΡΙΖΑ».