Πολιτικη & Οικονομια

Ο Απόστολος Γκλέτσος δηλώνει «παρών» για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ

Eίχε εκφράσει προ μηνών «απογοήτευση» για τον Στέφανο Κασσελάκη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Απόστολος Γκλέτσος και Στέφανος Κασσελάκης
© ΝΑΣΟΣ ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Γκλέτσος: Δηλώνει πρόθεση για υποψήφιος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ

«Παρών» στη διαδικασία εκλογής προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε το βράδυ της Κυριακής ο Απόστολος Γκλέτσος μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

«Δηλώνω παρών στη διαδικασία για την εκλογή προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, με μεγάλη συγκίνηση και υψηλό αίσθημα ευθύνης, για την αριστερά και την Πατρίδα» ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του o Aπόστολος Γκλέτσος στο Facebook. 

Δηλώνω παρών , στην διαδικασία για την εκλογή προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ , με μεγάλη συγκίνηση και υψηλό αίσθημα ευθύνης , για την αριστερά και την Πατρίδα . . .

Posted by Απόστολος Γκλέτσος on Sunday, September 8, 2024

Ό ίδιος σε προηγούμενη ανάρτηση του σχολιάζοντας τα τεκταινόμενα στον ΣΥΡΙΖΑ έγραφε: «…ας ηρεμήσουμε, ας κάνουμε την αυτοκριτική του ο καθένας και σοβαρά να δούμε τι μπορεί να σωθεί , για να φύγουμε μπρος… ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, είμαστε αριστεροί, είμαστε όλοι μαζί…».

Μάλιστα σε σχόλια στην ανάρτηση του αυτή αναφέρθηκε και στον Στέφανο Κασσελάκη λέγοντας: «Ο Κασσελάκης ήταν όντως κάτι που δεν μας άξιζε, όμως δεν έγινε από μόνος του πρόεδρος, ψηφίστηκε με δημοκρατικές διαδικασίες γι’ αυτό τέλος το μίσος, ας διορθώσουμε το λάθος και προχωράμε αν είμαστε άξιοι…», διευκρινίζοντας πως «και εγώ τον ψήφισα την δεύτερη Κυριακή αργότερα μας έδειξε τι είναι».

Ο γνωστός ηθοποιός και υποψήφιος περιφερειάρχης στη Στερεά Ελλάδα στις πρόσφατες εκλογές είχε εξαπολύσει προ μηνών τα βέλη του εναντίον του Στέφανου Κασσελάκη. Στις αναρτήσεις του είχε γράψει αρχικά «Τώρα άκουσα και για τη βάπτιση του δικού μας, ΤΕΛΟΣ κάηκα» και στη συνέχεια «Τι απογοήτευση είναι αυτή, αυτό το παιδί, μέσα στην μεγάλη μας θλίψη, για την φυγή του Αλέξη του Τσίπρα, το αντιμετωπίσαμε σοβαρά…».

 


ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.