Πολιτικη & Οικονομια

Ακρίτα κατά Πολάκη για την τεκνοθεσία: «Ούτε καλημέρα»

Η απάντηση του Παύλου Πολάκη

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ακρίτα εναντίον Πολάκη: Η στιχομυθία στα μέσα δικτύωσης - Η απάντηση του Παύλου Πολάκη

Ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις πυροδότησαν οι χθεσινές αναφορές του Παύλου Πολάκη στο ζήτημα του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών και της τεκνοθεσίας. H κόντρα συνεχίστηκε και σήμερα με ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εν συνεχεία τη στιχομυθία τους κάτω από την υπάρχουσα ανάρτηση.

Ακρίτα κατά Πολάκη για την τεκνοθεσία: «Ούτε καλημέρα» 

Κατά την ομιλία του στην χθεσινή Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής των Χανίων είπε χαρακτηριστικά:

«Διαφωνούσα και διαφωνεί με το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, καθώς πιστεύω ότι όλα τα ζητήματα ρυθμίζονται με το σύμφωνο συμβίωσης…Είμαι αντίθετος στην τεκνοθεσία όχι μόνο για τα ομόφυλα, αλλά και για τα ετερόφυλα ζευγάρια και μπορώ να το στηρίξω και να πω, πώς και γιατί και με ποια προϋπόθεση». Στον απόηχο αυτών των δηλώσεων απάντησε η Έλενα Ακρίτα.

«Ούτε καλημέρα - Έλενα Ακρίτα, Μητέρα του Παύλου» ήταν η πρώτη ανάρτηση από την Έλενα Ακρίτα, την οποία συνόδευε από δημοσιεύμα σχετικά με τα όσα είπε ο Παύλος Πολάκης στην ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, όπου για άλλη μια φορά εξέφρασε την αντίθεσή του με την τεκνοθεσία μέσω παρένθετης μητέρας.

Θυμίζεται πως η Έλενα Ακρίτα, όταν ήταν πατρεμένη με τον ηθοποιό Κώστα Αρζόγλου, υιοθέτησαν το 1992 τον γιο τους, Παύλο.


Στην ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα, ο Παύλος Πολάκης απάντησε το εξής:« Ντροπη Ελενα!! Ειναι προφανες αυτο που ειπα και χθες και ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΚΟΜΑ:

Ναι ειμαι αντιθετος στην τεκνοθεσια μεσω παρενθετης μητερας οχι μονο στα ομοφυλα αλλα και στα ετεροφυλα ζευγαρια και η απαντηση στο γιατι ειναι το αισχος που συνεβη στην κλινικη υποβοηθουμενης αναπαραγωγης στα Χανια (και αλλου..)

Προφανως και με την υιοθεσια δεν εχω απολυτως κανενα προβλημακαι και δη στα ετεροφυλα ζευγαρια!!

ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ στις αηδιες που διαδιδει ενας εσμος γιατι στην ομιλια μου χθες φανηκε η τεραστια προγραμματικη και αξιακη διαφορα με πολλους!!!

Η νέα απάντηση της Έλενας Ακρίτα

Το σχόλιο αυτό έφερε την απάντηση της Έλενας Ακρίτα η οποία έγραψε στην ανάρτησή της: «Ούτε καλημέρα. Και στην ομιλία σου ήμουν παρούσα, δεν θα με βγάλεις τρελή. Τέλος»

Από την πλευρά του, ο Παύλος Πολάκης απάντησε στην Έλενα Ακρίτα με νέα ανάρτηση

«Για να τελειώνει η συνειδητή σπέκουλα από ορισμένους που προσπαθούν να αντιπαρατεθούν στη χθεσινή προγραμματική μου ομιλία λέγοντας «ο Πολάκης είναι αντίθετος στην τεκνοθεσία - υιοθεσία και για τα ομόφυλα και τα ετερόφυλα ζευγάρια»!! Ναι είμαι αντίθετος και το έχω πει πολλές φορές, στην τεκνοθεσία μέσω ΠΑΡΕΝΘΕΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ και στα ομόφυλα και στα ετερόφυλα ζευγάρια!! Η απάντηση στο γιατί είναι αυτά που συνέβησαν στην κλινική υποβοηθουμένης αναπαραγωγής στα Χανιά με την αγοραπωλησία βρεφών!!! Προφανώς και δεν εννοούσα την υιοθεσία. Βρείτε κάτι άλλο να αντιπαρατεθείτε στην ομιλία που έκανα χθες! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ...».