Πολιτικη & Οικονομια

Νέα Αριστερά: Ο ΣΥΡΙΖΑ μετατράπηκε σε ριάλιτι σόου

Απάντησαν στα «πυρά» του Στέφανου Κασσελάκη τα στελέχη της Νέας Αριστεράς

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Νέα Αριστερά: Ο ΣΥΡΙΖΑ μετατράπηκε σε ριάλιτι σόου - Απάντησαν στα «πυρά» του Στέφανου Κασσελάκη τα στελέχη της Νέας Αριστεράς

Λίγο μετά την εισήγηση του Στέφανου Κασσελάκη στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, η Νέα Αριστερά απάντησε στα «πυρά» που εξαπέλυσε ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που αφορούσε τα στέλεχη που εγκατέλειψαν την Κουμουνδούρου.

Η ανακοίνωση της Νέας Αριστεράς

«Ο κύριος Κασσελάκης επιβεβαίωσε σήμερα ότι στα στελέχη που συγκρότησαν τη Νέα Αριστερά προσφέρθηκαν θέσεις, καρέκλες και αξιώματα. Η αποχώρηση από το κόμμα Κασελάκη δεν έγινε για τις καρέκλες λοιπόν αλλά επειδή ήταν πέρα από προφανής η πορεία εκφυλισμού, η μετατροπή του ΣΥΡΙΖΑ σε σε Τραμπικό μόρφωμα, η γελοιοποιηση, η απαξίωση και τελικά η συρρίκνωση», επισημαίνει το κόμμα σε ανακοίνωσή του.

»Σε έναν σχεδόν χρόνο ηγεσίας Κασελάκη, το κόμμα που κάποτε κυβέρνησε τη χώρα μετατράπηκε σε ριάλιτι σόου παραγωγής τοξικότητας, παραπολιτικής και αντιπολιτικής, προσφέροντας σίγουρα πολύ καλύτερες υπηρεσίες στον κ. Μητσοτακη από ότι αν είχε δεχτεί τελικά να γίνει Υπουργός του.

»Έναν χρόνο μετά επιβεβαιώνεται ότι ο κ. Κασελάκης και οι υποστηρικτές του είναι οι πραγματικοί υπονομευτές, όχι μόνο για το κόμμα τους αλλά για το σύνολο της Αριστεράς και του προοδευτικού χώρου», συμπληρώνει.