Πολιτικη & Οικονομια

Ο Παύλος Γερουλάνος συναντήθηκε με τον δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη

Το σχέδιο «Αναγέννηση» και η βασική ιδέα της αποκέντρωσης της εξουσίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γερουλάνος: Συναντήθηκε με τον δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη
Γερουλάνος: Συναντήθηκε με τον δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη © ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI

Γερουλάνος: Συναντήθηκε με τον δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη - Το σχέδιο «Αναγέννηση» και η βασική ιδέα της αποκέντρωσης της εξουσίας

Τη βασική ιδέα της αποκέντρωσης της εξουσίας που βρίσκεται στον πυρήνα το σχεδίου Αναγέννηση το οποίο προτείνει ανέλυσε ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Παύλος Γερουλάνος, λίγο πριν την ομιλία του στον Πειραιά, στον δήμαρχο της πόλης, Γιάννη Μώραλη.

Ο κ. Γερουλάνος δήλωσε πώς ήταν μια εξαιρετικά ευχάριστη και εποικοδομητική συνάντηση. «Μίλησα στον δήμαρχο για την Αναγέννηση, το πρόγραμμα που έχω καταθέσει, το οποίο μιλάει για την αποσυγκέντρωση της εξουσίας και για τη σημασία που έχει να φύγει όλη η εξουσία από το Μαξίμου, για να μπορέσουν οι τοπικές κοινωνίες να αναπτυχθούν. Γιατί δεν πρόκειται, ποτέ, να υπάρξει πραγματική δημιουργία πλούτου και σωστή δικαιοσύνη στο μοίρασμά του, εάν δεν αποσυγκεντρώσουμε την εξουσία» σημείωσε ο κ. Γερουλάνος και προσέθεσε: «Αυτή, είναι μια ιδέα για την οποία έχω συζητήσει με πολλούς δημάρχους, πολλά επιμελητήρια, άνθρωποι οι οποίοι θα παίξουν κομβικό ρόλο την επόμενη ημέρα, για να μπορέσει πραγματικά, αυτό το σχέδιο να γίνει πράξη».

👉 Είχα μια εξαιρετικά ευχάριστη και εποικοδομητική συνάντηση με τον Δήμαρχο Πειραιά και καλό φίλο, Γιάννη Μώραλη....

Posted by Παύλος Γερουλάνος on Thursday, September 5, 2024

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.