Πολιτικη & Οικονομια

Ο Παύλος Πολάκης ζητά την εκλογή νέου αρχηγού στον ΣΥΡΙΖΑ

Συνεδριάζει αυτήν την ώρα η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παύλος Πολάκης
ΣΥΡΙΖΑ: Ο Παύλος Πολάκης ζητά εκλογές για νέο αρχηγό © ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Παύλος Πολάκης ζητά εκλογές για νέο αρχηγό - Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος

Ο Παύλος Πολάκης ζήτησε πριν από λίγα λεπτά να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την εκλογή νέου προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ. 

Ο Παύλος Πολάκης ζήτησε πρόωρες εσωκομματικές εκλογές κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκεται αυτήν την ώρα σε εξέλιξη. Η Πολιτική Γραμματεία συγκαλείται ενόψει της Κεντρικής Επιτροπής που θα συνεδριάσει το Σαββατοκύριακο, με φόντο τις καταστατικές αλλαγές που έχει προτείνει ο πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης, συμπεριλαμβανομένης της αλλαγής του ονόματος.

Στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος του κόμματος θα μετρήσει τόσο τις δυνάμεις του, όσο και τις διαθέσεις όσων των αμφισβητούν για όσα προτίθενται να πράξουν το Σαββατοκύριακο. Αυτό είναι το πρώτο crash test του Στέφανου Κασσελάκη με τον Παύλο Πολάκη και την «Ομάδα των 87». Σε αυτή τη συνεδρίαση θα αποφασιστεί το κείμενο της εισήγησης που θα παρουσιαστεί στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής. 

Ο Παύλος Πολάκης φαίνεται ότι επιμένει και παραμένει κατά του Στέφανου Κασσελάκη, παρά την επιστροφή του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ για την οποία, άλλωστε, είχε πει: «δεν είμαι κανένα παιδάκι να με διαγράφουν και να με επαναφέρουν». Πληροφορίες των προηγούμενων ημερών ήθελαν τον Παύλο Πολάκη να ετοιμάζει πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος το Σαββατοκύριακο. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d3ybori3p8rd)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.