Πολιτικη & Οικονομια

Η ανάρτηση-απάντηση του Δημήτρη Κουρέτα στον Αχιλλέα Μπέο

Νωρίτερα ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κατέθεσε μήνυση κατά του δημάρχου Βόλου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η ανάρτηση-απάντηση του Δημήτρη Κουρέτα στον Αχιλλέα Μπέο
Η ανάρτηση-απάντηση του Δημήτρη Κουρέτα στον Αχιλλέα Μπέο © EUROKINISSI

Η ανάρτηση-απάντηση του Δημήτρη Κουρέτα στον Αχιλλέα Μπέο - Νωρίτερα ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κατέθεσε μήνυση κατά του δημάρχου Βόλου 

Μαίνεται η διαμάχη μεταξύ του Περιφερειάρχη Θεσσσαλίας, Δημήτρη Κουρέτα και του δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου για το μεγάλο ζήτημα που προέκυψε με τα νεκρά ψάρια στον Παγασητικό.

Με ανάρτηση στο Facebook, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας αναφέρει: «Κάποτε στη ζούγκλα ρώτησε το γουρούνι μια κότα: Γιατί δεν με πλησιάζει κανένα ζώο; Με φοβούνται κότα μου; Η κότα απάντησε: Δεν σε φοβούνται. Απλά βρωμάς και σε σιχαίνονται».

Κάποτε στη ζούγκλα ρώτησε το γουρούνι μια κότα : Γιατί δεν με πλησιάζει κανένα ζώο ; Με φοβούνται κότα μου ; Η κότα απάντησε : δεν σε φοβούνται . Απλά βρωμας και σε συχαινονται.

Posted by Dimitris Kouretas on Wednesday, September 4, 2024

Ο Δημήτρης Κουρέτας κατέθεσε μήνυση κατά του Αχιλλέα Μπέου για εξύβριση, δυσφήμιση και απειλές

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Δημήτρης Κουρέτας, κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση σε βάρος του δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου.

Η μήνυση του Δημήτρη Κουρέτα κατατέθηκε με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για το πρόβλημα των νεκρών ψαριών στον Παγασητικό.

Όπως αναφέρει το onlarissa.gr, πηγές της Περιφέρειας αναφέρουν ότι ο Δήμαρχος Βόλου αναφερόμενος σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στο Δημαρχείο Βόλου, στις 2/9/2024 προέβη στις παρακάτω πράξεις, για τις οποίες μηνύεται για τα ποινικά αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμησης, και μάλιστα δημόσια, της εξύβρισης και μάλιστα δημόσια, της απειλής κατά του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας και της διέγερσης σε διάπραξη βιαιοπραγίας και οπωσδήποτε πλημμελημάτων ή ακόμη και κακουργημάτων (σωματικές βλάβες), εκθέτοντας σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη, αλλά και τη σωματική ακεραιότητα των υπαλλήλων του Οργανισμού Λιμένος.

Εισαγγελική έρευνα για την προτροπή Μπέου «να μαυρίσουν στο ξύλο» υπαλλήλους του ΟΛΒ

Την ίδια ώρα, η Εισαγγελία του Βόλου ζήτησε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τις δηλώσεις του δημάρχου Αχιλλέα Μπέου κατά υπαλλήλων του Οργανισμού Λιμένος Βόλου στη διάρκεια πρόσφατης συνέντευξης.

Ο Αχιλλέας Μπέος προέτρεψε τους επαγγελματίες να οργανωθούν και αν δεν διαγραφούν τα πρόστιμα που τους επιβλήθηκαν να οργανωθούν και να δείρουν τους υπαλλήλους του Οργανισμού Λιμένος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Εισαγγελία μέσω καταθέσεων θα διερευνήσει αν στοιχειοθετείται η κατηγορία της προτροπής σε βία κατά του δημάρχου Βόλου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.