Πολιτικη & Οικονομια

Πολάκης: Δεν είμαι κανένα παιδάκι να με διαγράφουν και να με επαναφέρουν

Οι πρώτες δηλώσεις του μετά την επιστροφή του στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Παύλος Πολάκης: Οι πρώτες δηλώσεις του μετά την επιστροφή του στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Παύλος Πολάκης επανεντάχθηκε στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ αλλά ξεκαθάρισε πως δεν είναι «κανένα παιδάκι να τον διαγράφουν χωρίς ενημέρωση και να τον επαναφέρουν με μια ενημέρωση του Νίκου Παππά».

Μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, ο Παύλος Πολάκης είπε πως η διαγραφή του από την ΚΟ ήταν απαράδεκτη και πως ο ίδιος «ήμουν, είμαι και θα είμαι ΣΥΡΙΖΑ».

«Ήταν στημένο το σκηνικό την ημέρα εκείνη, κάποιοι προσπαθούν να διορθώσουν το απαράδεκτο να με διαγράψουν, πιστεύονταν πως έτσι θα μαζί μου. Δεν αλλάζει η ποιοτική εκτίμηση που έχω κάνει για την ανάγκη δυναμικής αντιπολίτευσης», ανέφερε ο κ. Πολάκης.

Να θυμίσουμε πως νωρίτερα σήμερα με επιστολή του ο κ. Παππάς προς το προεδρείο της Βουλής έκανε γνωστή την επανένταξη του Παύλου Πολάκη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, μετά από εισήγηση του Στέφανου Κασσελάκη.

Ολόκληρη η απάντηση του Παύλου Πολάκη

«Όπως είχα δηλώσει την ημέρα της απαράδεκτης διαγραφής, ήμουν είμαι και θα είμαι ΣΥΡΙΖΑ. Ήταν στημένο το σκηνικό την ημέρα εκείνη, κάποιοι προσπαθούν να διορθώσουν το απαράδεκτο να με διαγράψουν πιστεύονταν πως ήταν ευκαιρία να ξεμπερδέψουν μαζί μου.

Δεν αλλάζει σε τίποτα η ποιοτική εκτίμηση που έχω κάνει για τα προβλήματα που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ και για την ανάγκη δυναμικής αντιπολίτευσης που θα ρίξει την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Ό,τι έχω πει ισχύει, τα υπόλοιπα θα τα πούμε στην Κεντρική Επιτροπή. Είστε μεγάλα παιδιά, είναι ξεκάθαρο αυτό που λέω. Θα τα πούμε προγραμματικά και αξιακά στην ΚΕ

Δεν είμαι κανένα παιδάκι για να με διαγραφούν χωρίς ενημέρωση και να με επαναφέρουν με μια ενημέρωση του Νίκου Παππά λίγα λεπτά πριν».