Πολιτικη & Οικονομια

Άννα Διαμαντοπούλου: Να δημιουργήσουμε «ένα μεγάλο και κυβερνών ΠΑΣΟΚ»

Δείτε ολόκληρη την εκδήλωση της υποψήφιας για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ για την 50ή επέτειο του κόμματος

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άννα Διαμαντοπούλου
Η Άννα Διαμαντοπούλου

Άννα Διαμαντοπούλου: Η εκδήλωση της υποψήφιας για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ με αφορμή την 50ή επέτειο του κόμματος - Όσα είπε στην ομιλία της για το μέλλον και τη νέα γενιά

Εκδήλωση για την 3η Σεπτεμβρίου, η οποία είναι αφιερωμένη στη νέα γενιά, πραγματοποίησε η υποψήφια για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, Άννα Διαμαντοπούλου, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Με αφορμή τα 50 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ η υποψήφια πρόεδρος επέλεξε να απευθυνθεί στις νεότερες γενιές, να περιγράψει το σχέδιο για τις μεγάλες αλλαγές που χρειάζεται, όπως είπε, η χώρα και να δεσμευτεί για τη δική της συμβολή σε αυτή την νέα προσπάθεια.

«Πάντα πίστευα πως αυτή η ημερομηνία αφορά περισσότερο το μέλλον και για αυτόν τον λόγο η εκδήλωση θα είναι αφιερωμένη στη νέα γενιά» ανέφερε η ίδια στο μήνυμα της για την εκδήλωση.

Η εκδήλωση της Διαμαντοπούλου για την επέτειο του ΠΑΣΟΚ
Η εκδήλωση της Διαμαντοπούλου για την επέτειο του ΠΑΣΟΚ © EUROKINISSI

Η κυρία Διαμαντοπούλου αναφέρθηκε αρχικά στη διαδρομή του ΠΑΣΟΚ από την 3η του Σεπτέμβρη του 1974 μέχρι σήμερα, υπογράμμισε τα επιτεύγματα, αναγνώρισε τα λάθη, στάθηκε στην ανάγκη να είναι η σύγχρονη σοσιαλδημοκρατία η «πυξίδα» και τόνισε ότι η δική της εμπειρία και στάση όλα αυτά τα χρόνια συνδέεται με την ανάληψη ευθύνης κάθε φορά.

Άννα Διαμαντοπούλου: Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να γίνει ξανά αφετηρία δυναμικής αντιπολίτευσης για το αύριο

«Ένας πολιτικός θα αλλάξει την Ελλάδα αν κατανοήσει ότι το συμφέρον του Έλληνα είναι μεγαλύτερο από το πολιτικό κόστος», υποστήριξε η πρώην Επίτροπος και υπουργός. Κάλεσε τους νέους να συμμετέχουν στα πολιτικά δρώμενα, να πετύχουν στην πράξη την ένωση των διαφορετικών γενιών και να κινηθούν βάσει της παραδοχής ότι «ναι μπορούμε, ναι γίνεται, ναι θα το κάνουμε, ναι θα τα καταφέρουμε».

Η κ. Διαμαντοπούλου κάλεσε τους νέους να συμμετέχουν στα πολιτικά δρώμενα
Η κ. Διαμαντοπούλου κάλεσε τους νέους να συμμετέχουν στα πολιτικά δρώμενα © EUROKINISSI

Η κ. Διαμαντοπούλου άσκησε κριτική στην κυβέρνηση λέγοντας ότι «έχει εξελιχθεί σε ένα κλειστό σύστημα διακυβέρνησης στο κέντρο της Αθήνας, σε ένα αλαζονικό σύστημα κι ασυνείδητο κάποιες φορές». Έχω και άγχος και πάθος όταν μιλώ σε νέους ανθρώπους», είπε και ανέλυσε το σχέδιό της με βάση τις αρχές και τις αξίες που θα δημιουργήσουν «ένα μεγάλο και κυβερνών ΠΑΣΟΚ».

Με την πεποίθηση ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να γίνει ξανά αφετηρία δυναμικής αντιπολίτευσης για το αύριο και αποτελεσματικής κυβέρνησης για το μεθαύριο η υποψήφια για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ έκλεισε την ομιλία της.

Η Άννα Διαμαντοπούλου
Η Άννα Διαμαντοπούλου © EUROKINISSI
Η υποψήφια πρόεδρος επέλεξε να απευθυνθεί στις νεότερες γενιές
Η υποψήφια πρόεδρος επέλεξε να απευθυνθεί στις νεότερες γενιές © EUROKINISSI

Παρακολουθήστε ολόκληρη την ομιλία της κ. Άννας Διαμαντοπούλου:

ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 3Η ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 1974 ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.