Πολιτικη & Οικονομια

Επίθεση με μπογιές και τρικάκια στο γραφείο της Έλενας Ράπτη

«Είναι ξεκάθαρη και απρόκλητη βία» δηλώνει η υφυπουργός

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Έλενα Ράπτη
Έλενα Ράπτη: Επίθεση με μπογιές και τρικάκια στο γραφείο της © Facebook

Έλενα Ράπτη: Επίθεση με μπογιές και τρικάκια στο γραφείο της - Η ανάρτηση της υφυπουργού

Επίθεση με μπογιές και τρικάκια έκαναν άγνωστοι στην είσοδο του βουλευτικού γραφείου της υφυπουργού Τουρισμού, Έλενας Ράπτη, στη Θεσσαλονίκη.

Η Έλενα Ράπτη σχολίασε, με ανάρτησή της στο Facebook, τον βανδαλισμό ενώ ανήρτησε και φωτογραφίες από τα συνθήματα που έγραψαν.

Έλενα Ράπτη: Είναι ξεκάθαρη και απρόκλητη βία

«Δεν είναι διαμαρτυρία, ούτε τρόπος έκφρασης! Είναι ξεκάθαρη και απρόκλητη βία. Οι εικόνες αυτές, είναι από το βουλευτικό μου γραφείο στη Θεσσαλονίκη, το οποίο οι γνωστοί - άγνωστοι επέλεξαν να βανδαλίσουν, ξεπερνώντας κάθε όριο και ηθικό φραγμό. Όσο εκείνοι επιλέγουν τη βία, εγώ θα συνεχίζω να πορεύομαι με σεβασμό στις ανθρώπινες αξίες και αρχές», έγραψε η Έλενα Ράπτη. 

Καταδίκη από τη ΝΔ

Την κατηγορηματική της καταδίκη εξέφρασε με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, για την επίθεση τονίζοντας ότι η δημοκρατία δεν τρομοκρατείται, ενώ κάλεσε και τα άλλα κόμματα να πράξουν το ίδιο.

«Καταδικάζουμε κατηγορηματικά και απερίφραστα την επίθεση στο γραφείο της υφυπουργού Τουρισμού και βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης Έλενας Ράπτη», υπογραμμίζει η ΝΔ και καταλήγει: «Αναμένουμε και από τα υπόλοιπα κόμματα να κάνουν το ίδιο. Όσο και αν το επιδιώκουν οι θρασύδειλοι τραμπούκοι, δεν μας εκφοβίζουν! Η Δημοκρατία μας δεν τρομοκρατείται».

Δεν είναι διαμαρτυρία, ούτε τρόπος έκφρασης! Είναι ξεκάθαρη και απρόκλητη βία. Οι εικόνες αυτές, είναι από το...

Posted by Elena Rapti on Saturday, August 31, 2024

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.