Πολιτικη & Οικονομια

Ήρεμα νερά στον ΣΥΡΙΖΑ για την Πόπη Τσαπανίδου - Συναντήθηκε με Παππά σε καλό κλίμα

Οι κοινές δηλώσεις στο περιστύλιο της Βουλής

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ήρεμα νερά στον ΣΥΡΙΖΑ για την Πόπη Τσαπανίδου - Συναντήθηκε με Παππά σε καλό κλίμα
Βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ ορκίσθηκε η Πόπη Τσαπανίδου © ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις της Πόπης Τσαπανίδου και Νίκου Παππά - Οι κοινές δηλώσεις στο περιστύλιο της Βουλής 

Σε κοινές δηλώσεις στο περιστύλιο της Βουλής προχώρησαν ο επικεφαλής της Κ. Ο. ΣΥΡΙΖΑ- Π.Σ Νίκος Παππάς και η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου, μετά την ορκωμοσία της, στην Ολομέλεια.

Ήρεμα νερά στον ΣΥΡΙΖΑ για την Πόπη Τσαπανίδου

Ο νέος πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, ανέφερε ότι «από σήμερα η Πόπη Τσαπανίδου είναι μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Είναι ένα άξιο στέλεχος της παράταξης και με την επάρκειά της, την οποία και στο παρελθόν έχει αποδείξει, θα βελτιώσει τις δυνατότητές μας να παρεμβαίνουμε στη Βουλή και να επικοινωνούμε τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, για πολλά θέματα, προς την κοινωνία».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d3t3itkgnfdt)

Η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Πόπη Τσαπανίδου από την πλευρά της ανέφερε ότι «αναλαμβάνω κι εγώ τα καθήκοντά μου. Μου έγινε μία πρώτη ενημέρωση από τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Νίκο Παππά και τον διευθυντή της Κ.Ο., Θανάση Μωραΐτη, σε πολύ καλό κλίμα για το πώς θα δουλέψουμε στο εξής. Είμαι αποφασισμένη να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και να εργαστώ κι εγώ με όλες μου τις δυνάμεις υπηρετώντας τα συμφέροντα του ελληνικού λαού».

Η Πόπη Τσαπανίδου ορκίστηκε βουλευτής: «Έχουμε να πούμε πολλά στη συνέχεια»

Βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ ορκίσθηκε η Πόπη Τσαπανίδου κατά την έναρξη της σημερινής συνεδρίασης της Ολομέλειας της Βουλής.

Η κ. Τσαπανίδου, έδωσε θρησκευτικό όρκο και ως πρώτη επιλαχούσα της λίστας των υποψηφίων Βουλευτών Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. καταλαμβάνει την έδρα του Όθωνα Ηλιόπουλου, ο οποίος παραιτήθηκε του βουλευτικού του αξιώματος.

Ο προεδρεύων Α’ Αντιπρόεδρος Γιάννης Πλακιωτάκης ευχήθηκε στην κυρία Τσαπανίδου εκ μέρους του Σώματος καλή επιτυχία στο έργο της.

«Είπαμε πράγματα και στην ανακοίνωση, έχουμε να πούμε πολλά πράγματα και στη συνέχεια» σχολίασε, ενώ απαντώντας στην ερώτηση αν φοβάται μήπως την διαγράψουν από τον ΣΥΡΙΖΑ για αυτήν της την επιλογή, η ίδια είπε με νόημα «θα δούμε τι θα γίνει».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d3t2xb925pqx)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.