Πολιτικη & Οικονομια

Γερουλάνος: Μεγάλη ευκαιρία για την χώρα και το ΠΑΣΟΚ οι εσωκομματικές εκλογές

Ξεχωριστή στιγμή της περιοδείας στη Βοιωτία, η επίσκεψη στο Μαρτυρικό Δίστομο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γερουλάνος: Μεγάλη ευκαιρία για την χώρα και το ΠΑΣΟΚ οι εσωκομματικές εκλογές
© EUROKINISSI (ΑΡΧΕΙΟΥ)

Γερουλάνος: Οι εσωκομματικές εκλογές είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τη χώρα και μια ιστορική ευκαιρία για το ΠΑΣΟΚ 

O υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Γερουλάνος συνεχίζει με αμείωτη ένταση τις περιοδείες του ανά την χώρα με τελευταίο σταθμό του τη Βοιωτία.

Με αφορμή το γεγονός αυτό ο Παύλος Γερουλάνος έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Θήβα, Αλίαρτος, Δίστομο, Λιβαδειά. Σφίξαμε εκατοντάδες χέρια. Προσπάθησα να μιλήσω με όσο το δυνατό περισσότερο κόσμο στον δρόμο, στις αγορές, στα καφενεία. Σε ένα τραπέζι μία φίλη αποτύπωσε με δυο κουβέντες τον προβληματισμό όλων μας: «Όταν κλείνουν σχολεία σε όλη την Ελλάδα γιατί η ύπαιθρος ερημώνει, όταν αφήνουν το ΕΣΥ να καταρρεύσει και τους αγρότες στην τύχη τους, όταν δεν ασχολούνται με τα δημόσια σχολεία, όταν ο μισθός δεν φτάνει για τους περισσότερους να βγάλουν το μήνα, όταν η αισχροκέρδεια οργιάζει στο ράφι και στις τράπεζες, πώς να νιώσει ασφάλεια ο Έλληνας και η Ελληνίδα να δημιουργήσουν, να κάνουν οικογένεια και να αισθάνονται ήρεμοι στη σύνταξη;»

«Κάντε κάτι, σας ακούμε και περιμένουμε», η μόνιμη επωδός στα χείλη όλων. Οι εσωκομματικές μας εκλογές είναι μία μεγάλη ευκαιρία για τη χώρα και μία ιστορική ευκαιρία για το ΠΑΣΟΚ. Δεν δικαιούμαστε να την χάσουμε. Δεν δικαιούμαστε να τους απογοητεύσουμε».

Ξεχωριστή στιγμή της περιοδείας στη Βοιωτία, η επίσκεψη στο Μαρτυρικό Δίστομο. Όπως γράφει ο ίδιος σε ειδικό σποτ που ανάρτησε στο διαδίκτυο:

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.