Πολιτικη & Οικονομια

Τρολάρισμα Ανδρουλάκη με φόντο την μπουγάτσα: «Δεν τρώω να ξέρεις, έχω φάει»

Βίντεο στο Instagram από την περιοδεία του σε πόλεις της Δυτικής Μακεδονίας

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Ανδρουλάκης: Βίντεο από την περιοδεία του σε Νεστόριο, Καστοριά και Γρεβενά

Βίντεο από την περιοδεία του σε Νεστόριο, Καστοριά και Γρεβενά ανέβασε στα social media ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ανέβασε βίντεο στο Instagram από την περιοδεία του σε πόλεις της Δυτικής Μακεδονίας.

«Τρεις σταθμοί κατά την επίσκεψή μου στη Δυτική Μακεδονία με ανθρώπους, που παρά τα πολλά προβλήματα που βιώνουν, δεν χάνουν την αισιοδοξία τους. Συνεχίζουμε» αναφέρει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, πέντε εβδομάδες πριν τις κάλπες για εκλογή νέου προέδρου στο κόμμα. Ο Νίκος Ανδρουλάκης ακούγεται σε μία στιγμή του βίντεο να λέει «δεν τρώω να ξέρεις, έχω φάει», ενώ στο επόμενο καρέ τον δείχνει ένα πιάτο μπουγάτσα μπροστά του.

Το περιστατικό θύμησε μια άλλη χιουμοριστική στιγμή του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στην Πύλο όπου σύστησε στην κάμερα ένα ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, που ανήκε στο ΠΑΚ, ο οποίος μόλις είχε αγοράσει ένα ταψί γαλακτομπούρεκο για τη μητέρα του. Όταν του προσέφερε ένα κομμάτι, ο Νίκος Ανδρουλάκης αρνήθηκε. «Δεν μπορώ παιδιά, κάνω δίαιτα» λέει με όχι και τόσο... πειστικό τόνο. Και όντως, λίγο αργότερα ο φακός τον πιάνει στα πράσα να… κλέβει ένα κομμάτι στα κρυφά, κοιτώντας ενοχικά την κάμερα.

«Το γαλακτομπούρεκο της Πύλου δεν πιάνεται στη δίαιτα» δικαιολογήθηκε τότε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με υστερόγραφο στην ανάρτηση.