Πολιτικη & Οικονομια

Ανταλλάσσουν γαμήλιους όρκους ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ ΜακΜπέθ

Οι λεπτομέρειες για τη δεξίωση και το νυχτερινό πάρτι

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ανταλλάσσουν γαμήλιους όρκους ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ ΜακΜπέθ
Ανταλλάσσουν γαμήλιους όρκους ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ ΜακΜπέθ © ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Γάμος Κασσελάκη - ΜακΜπέθ: Σήμερα η ανταλλαγή όρκων - Οι λεπτομέρειες για τη δεξίωση και το νυχτερινό πάρτι

Στον Βοτανικό Κήπο στα Χανιά της Κρήτης θα ανταλλάξουν όρκους ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Τάιλερ ΜακΜπέθ. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει ζητήσει από τους δημοσιογράφους και τα ΜΜΕ να μην καλύψουν δημοσιογραφικά το ευτυχές γεγονός, σεβόμενοι την προσωπική ζωή του ζευγαριού.

Το γλέντι για τον γάμο του Κασσελάκη - ΜακΜπέθ ξεκίνησε το βράδυ της Τετάρτης (28.8), όπου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο σύντροφός του υποδέχθηκαν καλεσμένους τους σε ταράτσα γνωστού μαγαζιού με θέα το ενετικό λιμάνι. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, το ζευγάρι έφυγε από το εστιατόριο και πήγε σε ένα γνωστό μπαρ μέσα στην παλιά πόλη των Χανίων για να συνεχίσει τη διασκέδασή του.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d3tbcj696fjt)

Ανταλλαγή όρκων για Στέφανο Κασσελάκη και Τάιλερ ΜακΜπέθ

Στον Βοτανικό Κήπο της Κρήτης, συγκεκριμένα στη βεράντα που κατοπτεύει στρατηγικά την έκταση των περίπου 200 στρεμμάτων και προσφέρει προνομιακή θέα στο αμφιθέατρο αλλά και στη μικρή τεχνητή λίμνη που έχει κατασκευαστεί, θα ανταλλάξουν όρους ενώπιον περίπου 130 προσκεκλημένων.

Όπως αναφέρει το Creta Post, την οργάνωση του ευτυχούς γεγονότος δεν έχουν αναλάβει οι υπεύθυνοι του Βοτανικού Κήπου αλλά εξ Ηνωμένων Πολιτειών ορμώμενος wedding planner, ο οποίος μάλιστα είχε φροντίσει για τη σχετική κράτηση του χώρου για την 30ή Αυγούστου ήδη από τα περασμένα Χριστούγεννα.

Το μενού της δεξίωσης

Στη δεξίωση που θα παρατεθεί αμέσως μετά την τελετή εννοείται πως οι προσκεκλημένοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα απαύγασμα κρητικής κουζίνας, η οποία ούτως ή άλλως είναι διάσημη και χιλιοτραγουδισμένη στα πέρατα της Γης.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d3tb708tcl5d)

Ο Στέφανος και ο Τάιλερ επέλεξαν -μάλλον και λόγω της μικρής χωρητικότητας του χώρου υποδοχής του Βοτανικού Κήπου- να μην παραθέσουν δείπνο, αλλά να προσφέρουν έναν μπουφέ στον οποίο την πρωτοκαθεδρία θα έχει η εντοπιότητα και η εποχικότητα των προϊόντων, αρετές στις οποίες ούτως ή άλλως επενδύει ο ιδιοκτήτης και επικεφαλής του πράσινου project.

Το μενού θα περιλαμβάνει αρνί, τυροκομικά προϊόντα, φυσικά μαραθόπιτες, μέλι, τοπικά κρασιά από τον ανερχόμενο αμπελώνα του νησιού, κοκτέιλ με βάση το κρητικό τζιν, φυσικά ρακή, αλλά και σπιτική λεμονάδα, η οποία στο εν λόγω κτήμα είθισται να προσφέρεται όχι με το συμβατικό αμφιλεγόμενο πλαστικό καλαμάκι αλλά με την πιο βιώσιμη περιβαλλοντικά επιλογή του χοντρού μακαρονιού.

Το δώρο στους καλεσμένους και τα πάρτι

Μία τσάντα με ντόπια προϊόντα θα δοθεί στους καλεσμένους, με μέλι και κρητικό λάδι αρωματισμένο με πορτοκάλι. «Θα δώσουμε τρία διαφορετικά μέλια, ένα λάδι κι ένα μικρό κανατάκι, που έχει σχέση με την κεραμική που υφίσταται από τη μινωική περίοδο», δήλωσε ο Πέτρος Μαρινάκης, ιδιοκτήτης του βοτανικού κήπου.

Η αποψινή βραδιά θα έχει και μουσική υπόκρουση. Υπάρχουν πληροφορίες που κάνουν λόγο για διακριτική συνοδεία από βιολιά, όμως ως γνωστόν γάμος στην Κρήτη χωρίς λύρα και λαούτο δεν νοείται.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d3t6uzcp5wgp)

Το γαμπριάτικο γλέντι όμως δεν θα εξαντληθεί μόνο στην ξηρά. Το ζευγάρι φέρεται να έχει ναυλώσει ένα καραβάκι για την εξόρμηση των προσκεκλημένων του σε εμβληματικές παραλίες των Χανίων.

Το Σάββατο θα γίνει το αποχαιρετιστήριο πάρτι σε μια από τις καλύτερες παραλίες του νησιού και στο γιγαντιαίων διαστάσεων beach bar, Cabana Mare. Άνετες ξαπλώστρες, αμμώδη ακτή και δροσιστικά κοκτέιλ θα απολαύσουν οι φίλοι των μελλόνυμφων με τις εικόνες να είναι πραγματικά εντυπωσιακές. Άκρως εντυπωσιακά και τα πεντάστερα ξενοδοχεία που έχουν προταθεί στους καλεσμένους για να μείνουν, τα οποία περιλαμβάνουν σουίτες, τζακούζι, υπηρεσίες μασάζ και πισίνες ολυμπιακών διαστάσεων.

Πηγή: CretaPost

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.