Πολιτικη & Οικονομια

Παύλος Πολάκης για Αθηνά Λινού: Να δούμε ποιο κόμμα θα σε μαζέψει με την κλεμμένη έδρα του ΣΥΡΙΖΑ

Νέα «πυρά» του Παύλου Πολάκη με ανάρτησή του στο Facebook

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Παύλος Πολάκης: Να δούμε ποιο κόμμα θα μαζέψει την Λινού - Νέα «πυρά» του Παύλου Πολάκη  με ανάρτησή του στο Facebook

Νέα επίθεση στην Αθηνά Λινού, η οποία ως γνωστόν διαγράφηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ, εξαπολύει ο Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στο Facebook, το απόγευμα της Πέμπτης (29.8.24).

Μετά και την απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη να τεθεί εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας ΣΥΡΙΖΑ η Αθηνά Λινού, ο Παύλος Πολάκης επιτείθεται εκ νέου στη βουλευτή κατηγορώντας την ότι αρνείται να δώσει διευκρινήσεις για το Ινστιτούτο Prolepsis και ότι «κρύβει τις σελίδες από την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου επειδή δεν την συμφέρουν».

«Κατά παράβαση λοιπόν ΟΛΩΝ των νόμιμων διαδικασιών, η κυριά Λινού έφτασε να εισπράττει 1.000.000 ευρώ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ από το 2021 και εξής», ισχυρίζεται σε ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης.

«Να δούμε ποιο κόμμα θα σε μαζέψει μαζί με την κλεμμένη έδρα του ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

«Δεν παίρνω λέξη πίσω» απαντά ο Παύλος Πολάκης για το εξώδικο της Αθηνάς Λινού

Ο Παύλος Πολάκης δίνει μέσω Facebook την απάντησή του για το εξώδικο που του απέστειλε η Αθηνά Λινού και επιμένει: «δεν παίρνω λέξη πίσω». 

«Μετά την απειλή για μήνυση, μετά το τηλέφωνο που της απάντησα όπως της άξιζε, να και το ΕΞΩΔΙΚΟ από την κυρία Λινού!!! Έχω τρομοκρατηθεί», γράφει αρχικά ο Παύλος Πολάκης
Και απευθυνόμενος στην Αθηνά Λινού προσθέτει: «Δεν παίρνω λέξη πίσω από όσα στοιχεία ανέβασα και από όσες αναρτήσεις έκανα. Αυτός που πρέπει να απολογηθεί είστε εσείς και η εταιρεία σας, που συνάπτει προγραμματικές που κρύβουν απευθείας ανάθεση, που δίνετε 320.000 ευρώ σε θυγατρική εταιρεία κέτερινγκ με μηδενικούς τζίρους και που μπαίνει μετά σε εκκαθάριση, που πληρώνεστε χωρίς ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΤΟ ΕΝΤΑΛΜΑ από τον επίτροπο, που δεν υπάρχουν ΠΟΥΘΕΝΑ τα στοιχεία των σχολείων και των παιδιών που δώσατε το δεκατιανό κλπ. Αν είχαμε εισαγγελείς σε αυτή τη χωρά θα σας είχαν καλέσει ήδη», γράφει ο Παύλος Πολάκης.

Το εξώδικο της Αθηνάς Λινού στον Παύλο Πολάκη

Η Αθηνά Λινού έστειλε εξώδικό στον Παύλο Πολάκη, όπως έκανε γνωστό η ίδια μέσα από ανάρτησή της στο Facebook. 

H Αθηνά Λινού, με αφορμή τις δηλώσεις του για το Ινστιτούτο «Prolepsis», υποστηρίζει ότι προέβη σε ψευδείς κατηγορίες εις βάρος της, λόγω της αποπομπής του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.