Πολιτικη & Οικονομια

Αύριο ο γάμος Στέφανου Κασσελάκη - Τάιλερ ΜακΜπέθ - Πού θα γίνει η τελετή

Το δείπνο στους καλεσμένους και το αποχαιρετιστήριο πάρτι

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στέφανος Κασσελάκης - Τάιλερ ΜακΜπέθ
Γάμος Κασσελάκη - ΜακΜπέθ: Πού θα γίνει η τελετή, το πρόγραμμα © ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

Γάμος Κασσελάκη - ΜακΜπέθ: Πού θα γίνει η τελετή, το πρόγραμμα - Το δείπνο στους καλεσμένους και το αποχαιρετιστήριο πάρτι

Στον Βοτανικό Κήπο στα Χανιά της Κρήτης θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή (30.8) ο γάμος του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ ΜακΜπέθ. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει ζητήσει από τους δημοσιογράφους και τα ΜΜΕ να μην καλύψουν δημοσιογραφικά το ευτυχές γεγονός, σεβόμενοι την προσωπική ζωή του ζευγαριού.

Το γλέντι για τον γάμο του Κασσελάκη - ΜακΜπέθ ξεκίνησε το βράδυ της Τετάρτης (28.8), όπου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο σύντροφός του υποδέχθηκαν καλεσμένους τους σε ταράτσα γνωστού μαγαζιού με θέα το ενετικό λιμάνι. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, το ζευγάρι έφυγε από το εστιατόριο και πήγε σε ένα γνωστό μπαρ μέσα στην παλιά πόλη των Χανίων για να συνεχίσει τη διασκέδασή του. 

Σήμερα Πέμπτη (29.8) θα τηρηθεί ελεύθερο πρόγραμμα και οι καλεσμένοι θα μπορούν να περιηγηθούν στην πόλη των Χανίων. Το απόγευμα στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί ένα ακόμα δείπνο σε ένα κτήμα έξω από την πόλη των Χανίων, στην περιοχή του Αποκόρωνα.

Γάμος Κασσελάκη - ΜακΜπέθ: Η τελετή και η δεξίωση σε βίλα

Αύριο, Παρασκευή 30 Αυγούστου, κορυφώνονται οι εκδηλώσεις καθώς ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπέθ θα ανταλλάξουν όρκους στις 5 το απόγευμα στον Βοτανικό Κήπο, με την πρόσκληση να μαρτυρά πως οι μπλε και άσπρες ορτανσίες θα είναι κυρίαρχες στη διακόσμηση. Πρόκειται για τον Βοτανικό Κήπο Κρήτης, έναν επίγειο παράδεισο στην περιοχή Φουρνέ, με πολλές ποικιλίες φυτών και δέντρων, λίμνες, πάπιες και όμορφα μονοπάτια μέσα στη φύση. Η δεξίωση θα πραγματοποιηθεί σε μία βίλα που βρίσκεται στον κόλπο της Σούδας, το «Casa Skordilli». 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d3s8jmzxu20x)

Οι καλεσμένοι δεν θα φύγουν με άδεια χέρια, καθώς θα τους περιμένει μια τσάντα γεμάτη ντόπια προϊόντα, όπως μέλι και κρητικό λάδι αρωματισμένο με πορτοκάλι. «Θα δώσουμε τρία διαφορετικά μέλια, ένα λάδι και ένα μικρό κανατάκι, που έχει σχέση με την κεραμική που υφίσταται από τη μινωική περίοδο». 

Το Σάββατο θα γίνει το αποχαιρετιστήριο πάρτι σε μια από τις καλύτερες παραλίες του νησιού και στο γιγαντιαίων διαστάσεων beach bar, Cabana Mare. Άνετες ξαπλώστρες, αμμώδη ακτή και δροσιστικά κοκτέιλ θα απολαύσουν οι φίλοι των μελλόνυμφων με τις εικόνες να είναι πραγματικά εντυπωσιακές. Άκρως εντυπωσιακά και τα πεντάστερα ξενοδοχεία που έχουν προταθεί στους καλεσμένους για να μείνουν, τα οποία περιλαμβάνουν σουίτες, τζακούζι, υπηρεσίες μασάζ και πισίνες ολυμπιακών διαστάσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr θα ενεργοποιηθεί σύστημα αντίdrone, ώστε να μην μπορεί να πετάξει και να καταγράψει βίντεο από ψηλά οποιοδήποτε drone θα βρίσκεται σε κοντινή εμβέλεια. Επιπλέον θα αφαιρεθούν τα κινητά τηλέφωνα από τους καλεσμένους αλλά και από τους εργαζομένους των καταστημάτων εστίασης και διασκέδασης στα οποία θα πάνε ο κ. Κασσελάκης με τον σύζυγό του και τους καλεσμένους τους.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d3scl972o1ht)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάτι δεν πάει καλά με την κυβέρνηση. Μόνο κάτι;
Κάτι δεν πάει καλά με την κυβέρνηση. Μόνο κάτι;

Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη χάνει αλματωδώς φίλους, από τα δεξιά και τα αριστερά, και παράγει απαξίωση όχι μόνο του πολιτικού συστήματος, αλλά και των δημοκρατικών  θεσμών

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.