Πολιτικη & Οικονομια

Νίκος Φαραντούρης: Οι εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσαν να εκτονώσουν την κρίση

«Προφανώς και υπάρχουν ζητήματα και θέματα ηγεσίας» δηλώνει ο ευρωβουλευτής

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νίκος Φαραντούρης
Ο Νίκος Φαραντούρης ζητά εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ © ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Ο Νίκος Φαραντούρης ζητά εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ - Τι απάντησε στο ερώτημα για το αν θα είναι υποψήφιος

Μετά την Όλγα Γεροβασίλη και ο Νίκος Φαραντούρης τάχθηκε υπέρ των εσωκομματικών εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας ότι μία εκλογική διαδικασία θα μπορούσε να εκτονώσει την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.  

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Φαραντούρης σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, τάχθηκε υπέρ της ενότητας και της σοβαρότητας, σημειώνοντας ότι «μια εβδομάδα πριν τη ΔΕΘ δεν μπορούμε να ασχολούμαστε μόνο με τα του οίκου μας. Οι εκλογές για την ηγεσία στον ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσαν να εκτονώσουν την κρίση». «Αυτό που επείγει δεν είναι να βγούμε κάποιοι και να πούμε "κύριε, κύριε, είμαι κι εγώ εδώ"», σχολίασε για το ενδεχόμενο δικής του υποψηφιότητας για την ηγεσία. 

Νίκος Φαραντούρης: Οι εκλογές είναι κάτι που υπάρχει στο τραπέζι εδώ και καιρό

«Προφανώς και υπάρχουν ζητήματα και θέματα ηγεσίας που τίθενται και δημιουργούν την αίσθηση του σπιράλ απαξίωσης. Λύσεις υπάρχουν και βεβαίως η εκτόνωση μιας τέτοιας κρίσης με την προσφυγή στη λαϊκή βούληση με την αναβάπτιση ή οποιαδήποτε άλλη λύση θα μπορούσε να εκτονώσει την κατάσταση. Αν αυτό λειτουργήσει εκτονωτικά και λυτρωτικά, τότε ναι. Μάλιστα αυτό δεν το έχει αποκλείσει ούτε ο πρόεδρός μας, ο Στέφανος Κασσελάκης. (Οι εκλογές) δεν είναι κάτι που δεν τίθεται από τον Φαραντούρη, μην παρεξηγηθώ. Είναι κάτι που υπάρχει στο τραπέζι εδώ και καιρό, το έχε θέσει και ο ίδιος ο πρόεδρος», είπε ο Νίκος Φαραντούρης, όταν ρωτήθηκε αν συμφωνεί με την Όλγα Γεροβασίλη για εσωκομματικές εκλογές. 

«Δεν έχω ρόλο αναχωρητή από τότε που μπήκα στην πολιτική. Τα προεδριλίκια και τα αρχηγιλίκια έπονται, την ώρα που το σπίτι σου έχει πάρει φωτιά. Εκ των πραγμάτων, υπάρχει μια περιδίνηση», απάντησε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε ερώτηση των δημοσιογράφων για τα δικά του σχέδια. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d3s666szn92h)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάτι δεν πάει καλά με την κυβέρνηση. Μόνο κάτι;
Κάτι δεν πάει καλά με την κυβέρνηση. Μόνο κάτι;

Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη χάνει αλματωδώς φίλους, από τα δεξιά και τα αριστερά, και παράγει απαξίωση όχι μόνο του πολιτικού συστήματος, αλλά και των δημοκρατικών  θεσμών

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.