Πολιτικη & Οικονομια

Κασιμάτη: Ο Πολάκης πρέπει να γυρίσει στην Κ.Ο. – Η σύμβουλος του Γεωργιάδη τον χλεύαζε

Όσα είπε για την είσοδο της Πόπης Τσαπανίδου στη Βουλή

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Νίνα Κασιμάτη: Ο Παύλος Πολάκης πρέπει να γυρίσει στην Κ.Ο. - Τι δηλώνει για τη διαγραφή της Αθηνάς Λινού

Η Νίνα Κασιμάτη εξέφρασε τη θέση ότι ο Παύλος Πολάκης θα πρέπει να επιστρέψει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας ότι οδηγήθηκε στη διαγραφή από περιστατικό στο οποίο έφταιγε η συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη «που τον χλεύασε».

Η Νίνα Κασιμάτη μίλησε σήμερα (29.8) στο Open για την κρίση στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ και την αμφισβήτηση στο πρόσωπο του προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη. Επιπλέον ρωτήθηκε και για τη διαγραφή της Αθηνάς Λινού από την Κ.Ο. του κόμματος, αλλά και τη στάση που τήρησε κατά την ψηφοφορία για την πρόταση αλλαγών στο προεδρείο της Κ.Ο. «Δεν αιφνιδίασε κανέναν με την ψήφο της, καθώς είχε υπογράψει το κείμενο των "87". Όλο το κόμμα την είχε περιβάλει με εμπιστοσύνη». 

Μάλιστα, ρωτήθηκε και για την επικείμενη ορκωμοσία της Πόπης Τσαπανίδου, που έλαβε την έδρα μετά την παραίτηση του Ο. Ηλιόπουλου. «Η έδρα δεν ανήκει στην Πόπη Τσαπανίδου, αλλά στο κόμμα. Κανένας επιλαχών δεν έπρεπε να αναλάβει την έδρα», είπε η κ. Κασιμάτη, υπογραμμίζοντας ότι ο Στέφανος Κασσελάκης προηγείται έναντι όλων των επιλαχόντων.