Πολιτικη & Οικονομια

Θέμα ηγεσίας από Γεροβασίλη: Να ξαναγίνουν εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

Ρίχνει το «γάντι» στον Στέφανο Κασσελάκη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Όλγα Γεροβασίλη και Στέφανος Κασσελάκης
© ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Γεροβασίλη: Να απευθυνθεί στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ ο Κασσελάκης, να ξαναγίνουν εσωκομματικές εκλογές

«Τα μέλη και οι άνθρωποι του κόμματος είναι αυτοί που μπορούν να δράσουν λυτρωτικά. Να απευθυνθεί ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ και τότε θα λυθούν όλα. Για να προχωρήσουμε μπροστά» είπε μεταξύ άλλων η Όλγα Γεροβασίλη το βράδυ της Τετάρτης (28/8/24).

Μιλώντας στο Action24 η Όλγα Γεροβασίλη, μία ημέρα μετά τη θυελλώδη συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και την απομάκρυνση της Αθηνάς Λινού, η ίδια κάλεσε τον Στέφανο Κασσελάκη να δώσει λύση «δια της Κάλπης. Προφανώς να ξαναγίνουν εσωκομματικές εκλογές. Ο ίδιος να πάρει την ευθύνη και αυτό θα λειτουργήσει λυτρωτικά» είπε η Όλγα Γεροβασίλη.

«Να κάνει μια θαρραλέα κίνηση… Πρέπει να δοθεί λύση» τόνισε.

«Ανησυχώ γιατί από πέρσι μέχρι φέτος με ευθύνη του πρόεδρου έχουμε αφαιρέσεις και διαιρέσεις και όχι πρόσθεση και πολλαπλασιασμό» είπε με νόημα η Όλγα Γεροβασίλη.

«"Εχθρός" η Τσαπανίδου, "εχθρός" η Λινού, φτάσαμε στον ΣΥΡΙΖΑ που συρρικνώνεται, να έχουν φτάσει οι διχασμοί μέχρι το τελευταίο μέλος μας», ανέφερε η κα Γεροβασίλη και πρόσθεσε ότι «στόχος των τακτικισμών της ηγεσίας είναι ο Αλέξης Τσίπρας».

«Είναι αγωνία μου να μην φτάσουν στο 3%», σημείωσε σε άλλο σημείο της τηλεοπτικής της συνέντευξης, όταν ρωτήθηκε για την τελευταία δημοσκόπηση.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η τεχνολογική μετεξέλιξη της Κοινωνίας των Πολιτών
Η τεχνολογική μετεξέλιξη της Κοινωνίας των Πολιτών

Βασικές θεσμικές λειτουργίες που μέχρι πρότινος ήταν αποκλειστική δουλειά του κράτους, μεταβιβάζονται κατά ένα μέρος στους πολίτες μέσω των εφαρμογών στις κινητές συσκευές

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.