Πολιτικη & Οικονομια

ΣΥΡΙΖΑ: Διαγράφεται η Αθηνά Λινού από την Κοινοβουλευτική Ομάδα

Για τα «μάτια» του Πολάκη

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

ΣΥΡΙΖΑ: Διαγράφεται η Αθηνά Λινού από την Κοινοβουλευτική Ομάδα - Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες

Τη διαγραφή της Αθηνάς Λινού από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ φέρεται να αποφάσισε ο πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εξηγήσεις που έδωσε η Αθηνά Λινού για τις καταγγελίες του Παύλου Πολάκη δεν κρίθηκαν επαρκείς από τη νομική ομάδα, που ερευνούσε την υπόθεσή της. Να σημειωθεί ότι η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισε το βράδυ της Τρίτης (27.8) την πρόταση του Στέφανου Κασσελάκη για τις αλλαγές στο «τιμόνι» της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος. 

Η εξέλιξη φαίνεται ότι φέρνει άλλη τροπή στις σχέσεις του Στέφανου Κασσελάκη με τον Παύλο Πολάκη, στον οποίο η κ. Λινού πριν από λίγες ώρες έστειλε εξώδικο, με τον βουλευτή να δηλώνει ανυποχώρητος

Αθηνά Λινού: Η κόντρα με τον Παύλο Πολάκη, η έρευνα και η διαγραφή της

Η Αθηνά Λινού βρέθηκε στο επίκεντρο και δέχθηκε τα πυρά του Παύλου Πολάκη λόγω της στάσης που τήρησε στη χυδαία επίθεση που εξαπέλυσε ο βουλευτής κατά συνεργάτιδας του Άδωνι Γεωργιάδη. Η Αθηνά Λινού είχε ζητήσει με δάκρυα συγγνώμη εκ μέρους του πρώην υπουργού στη συνεργάτιδα του κ. Γεωργιάδη. Μετά το περιστατικό, ο κ. Πολάκης διεγράφη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. 

Η Αθηνά Λινού έχει βρεθεί στο επίκεντρο των εξελίξεων, αφού με εντολή του Στέφανου Κασσελάκη έγινε έρευνα για τη διερεύνηση των καταγγελιών εις βάρος της σχετικά με τη ΜΚΟ «Prolepsis».