Πολιτικη & Οικονομια

ΣΥΡΙΖΑ: Διαγράφεται η Αθηνά Λινού από την Κοινοβουλευτική Ομάδα

Για τα «μάτια» του Πολάκη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ, Αθηνά Λινού
ΣΥΡΙΖΑ: Διαγράφεται η Αθηνά Λινού από την Κοινοβουλευτική Ομάδα © ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

ΣΥΡΙΖΑ: Διαγράφεται η Αθηνά Λινού από την Κοινοβουλευτική Ομάδα - Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες

Τη διαγραφή της Αθηνάς Λινού από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ φέρεται να αποφάσισε ο πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εξηγήσεις που έδωσε η Αθηνά Λινού για τις καταγγελίες του Παύλου Πολάκη δεν κρίθηκαν επαρκείς από τη νομική ομάδα, που ερευνούσε την υπόθεσή της. Να σημειωθεί ότι η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισε το βράδυ της Τρίτης (27.8) την πρόταση του Στέφανου Κασσελάκη για τις αλλαγές στο «τιμόνι» της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος. 

Η εξέλιξη φαίνεται ότι φέρνει άλλη τροπή στις σχέσεις του Στέφανου Κασσελάκη με τον Παύλο Πολάκη, στον οποίο η κ. Λινού πριν από λίγες ώρες έστειλε εξώδικο, με τον βουλευτή να δηλώνει ανυποχώρητος

Αθηνά Λινού: Η κόντρα με τον Παύλο Πολάκη, η έρευνα και η διαγραφή της

Η Αθηνά Λινού βρέθηκε στο επίκεντρο και δέχθηκε τα πυρά του Παύλου Πολάκη λόγω της στάσης που τήρησε στη χυδαία επίθεση που εξαπέλυσε ο βουλευτής κατά συνεργάτιδας του Άδωνι Γεωργιάδη. Η Αθηνά Λινού είχε ζητήσει με δάκρυα συγγνώμη εκ μέρους του πρώην υπουργού στη συνεργάτιδα του κ. Γεωργιάδη. Μετά το περιστατικό, ο κ. Πολάκης διεγράφη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. 

Η Αθηνά Λινού έχει βρεθεί στο επίκεντρο των εξελίξεων, αφού με εντολή του Στέφανου Κασσελάκη έγινε έρευνα για τη διερεύνηση των καταγγελιών εις βάρος της σχετικά με τη ΜΚΟ «Prolepsis».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η τεχνολογική μετεξέλιξη της Κοινωνίας των Πολιτών
Η τεχνολογική μετεξέλιξη της Κοινωνίας των Πολιτών

Βασικές θεσμικές λειτουργίες που μέχρι πρότινος ήταν αποκλειστική δουλειά του κράτους, μεταβιβάζονται κατά ένα μέρος στους πολίτες μέσω των εφαρμογών στις κινητές συσκευές

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.