Πολιτικη & Οικονομια

Γερουλάνος: Μεγάλη ευκαιρία για την χώρα οι εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ

Tι είπε για τις συνεργασίας στον χώρο της κεντροαριστεράς

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Γερουλάνος: Μεγάλη ευκαιρία για την χώρα οι εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ 

Ο βουλευτής και υποψήφιος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ Παύλος Γερουλάνος παραχώρησε συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.

«Με το σχέδιο που έχω καταθέσει, την πείρα που έχω και τη δυνατότητά μου να εγγυηθώ της ενότητας την επόμενη μέρα, φέρνω κάτι διαφορετικό στο τραπέζι» ανέφερε σε συνέντευξή του στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star και τον δημοσιογράφο Γιώργο Ευγενίδη, ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Γερουλάνος και συμπλήρωσε: «Έχω πει ότι η πρώτη μου δουλειά θα είναι να επανασυνδέσω το ΠΑΣΟΚ με την κοινωνία μέσω κυρίως των αιρετών προοδευτικών ανθρώπων οι οποίοι μπορούν, αύριο το πρωί, να βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση».

Μιλώντας για την εσωκομματική διαδικασία του ΠΑΣΟΚ, ο Βουλευτής Α’ Αθήνας τόνισε: «Οι Έλληνες επιστρέφουμε σε μία κατάσταση όπου έχουμε μία πολιτική κρίση και προμηνύεται και μία οικονομική. Απέναντι σε αυτό, καταρρέει η Νέα Δημοκρατία, ο ΣΥΡΙΖΑ μοιάζει να ψάχνει τον δρόμο του και οι εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ είναι η ευκαιρία που έχει η χώρα να δει το πολιτικό σκηνικό να στέκεται σωστά στα πόδια του».

Σχετικά με τις συνεργασίες στον χώρο της Κεντροαριστεράς, ο Παύλος Γερουλάνος υπογράμμισε πως προτεραιότητα είναι να βάλουμε τάξη στο σπίτι μας ώστε να μπορέσει ο χώρος να ανακάμψει.

«Είμαι άνθρωπος των συνθέσεων, είμαι άνθρωπος ο οποίος μ’ αρέσει να ακούω διαφορετικές απόψεις, αλλά προτεραιότητα είναι να βάλουμε τάξη στο σπίτι μας. Και για να βάλουμε τάξη στο σπίτι μας χρειάζεται αυτό το όραμα που έχουμε να φτάσει σε κάθε νοικοκυριό μέσω σωστής επικοινωνίας και σωστής οργάνωσης».