Πολιτικη & Οικονομια

Μέσω Zoom ο Στέφανος Κασσελάκης στη συνεδρίαση τη ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ - Αναμένονται αλλαγές σε πρόσωπα

Εκρηκτικό το εσωκομματικό σκηνικό στον ΣΥΡΙΖΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μέσω Zoom ο Στέφανος Κασσελάκης στη συνεδρίαση τη ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ - Αναμένονται αλλαγές σε πρόσωπα
Φωτογραφία Αρχείου © EUROKINISSI

Στέφανος Κασσελάκης: Μέσω zoom στη συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ - Εκρηκτικό το εσωκομματικό σκηνικό

Λίγες ώρες πριν την έναρξη της συνεδρίασης της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ έγινε γνωστό πως ο Στέφανος Κασσελάκης θα συμμετάσχει τελικά ο ίδιος μέσω zoom και σύμφωνα με πληροφορίες θα ανακοινώσει αλλαγές σε πρόσωπα που αφορούν την Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Η συνεδρίαση της ΚΟ ανακοινώθηκε χθες ξαφνικά και παρότι νωρίτερα δεν είχε ανακοινωθεί στην ενημέρωση των συντακτών. Τυπικά αφορά σε θέματα οργάνωσης, λειτουργίας της ΚΟ και προγραμματισμού δράσεων ενόψει της νέας κοινοβουλευτικής περιόδου.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d3qlebh0h6qh)

Ο Στέφανος Κασσελάκης βρίσκεται στην Κρήτη, στα Χανιά, ενόψει του γάμου του και της σχετικής γιορτής από Τετάρτη ως Σάββατο.

Εκρηκτικό το εσωκομματικό σκηνικό στον ΣΥΡΙΖΑ - Ο Κασσελάκης αναμένεται να ανακοινώση αλλαγές σε πρόσωπα

Το μήνυμα που θα στείλει ο Στέφανος Κασσελάκης στην συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ που συγκάλεσε εκτάκτως αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του προέδρου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που διανύει μακρά περίοδο αντιπαραθέσεων, επιθέσεων και αμφισβήτησης της ηγεσίας του.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ: «Τα άλλα ζητήματα τα όποια απασχολούν την κοινή γνώμη, περί εσωκομματικής διαφωνίας και ούτω καθεξής, είναι ανούσια μπροστά σε αυτό που διακυβεύεται στη χώρα μας. Είναι καιρός να συνειδητοποιήσουμε, ο καθένας και η καθεμία ξεχωριστά, ότι έχουμε ευθύνη απέναντι στους πολίτες που μας έχουν εμπιστευτεί».

Το μεσημέρι, στα γραφεία της Κουμουνδούρου κλήθηκε η Πόπη Τσαπανίδου, πρώτη επιλαχούσα στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία, όπως ενημέρωσε το διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Στέφανου Κασσελάκη, αποδέχτηκε να πληρώσει την έδρα του Όθωνα Ηλιόπουλο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.