Πολιτικη & Οικονομια

Πέτρος Παππάς κατά Τσίπρα: «Εισέπραξε μεγάλη σφαλιάρα από τη βάση του ΣΥΡΙΖΑ στο συνέδριο»

Παράλληλα εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στα μέλη της εσωκομματικής αντιπολίτευσης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πέτρος Παππάς κατά Τσίπρα: «Εισέπραξε μεγάλη σφαλιάρα από τη βάση του ΣΥΡΙΖΑ στο συνέδριο»
ΠΑΠΠΑΣ ΠΕΤΡΟΣ © ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI

Πέτρος Παππάς: Ο Τσίπρας και όσοι τον ακολούθησαν εισέπραξαν ηχηρή σφαλιάρα στο συνέδριο

Eπίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ένας εκ των στενότερων συνεργατών του Στέφανου Κασσελάκη, ο Πέτρος Παππάς, αναφορικά με την στάση του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.
 
Μιλώντας στο OPEN ο Πέτρος Παππάς τόνισε πως ο πρώην πρωθυπουργός δέχθηκε ηχηρό χαστούκι στο συνέδριο του κόμματος ενώ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στα μέλη της εσωκομματικής αντιπολίτευσης.

Παράλληλα υποστήριξε πως στο τελευταίο συνέδριο η βάση του ΣΥΡΙΖΑ έστειλε μήνυμα σε όσους αμφισβητούν τον Στέφανο Κασσελάκη ενώ τόνισε πως όσοι συνεχίζουν να το κάνουν θα πρέπει να αποχωρήσουν.

«Η αμφισβήτηση του Στέφανου Κασσελάκη, ξεκίνησε από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε τον ΣΥΡΙΖΑ. Μια ομάδα του κόμματος αγνόησε την απόφαση εκλογής του και εισέπραξε μεγάλη σφαλιάρα από τη βάση. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Αλέξης Τσίπρας και όσοι τον ακολούθησαν. Η ίδια ομάδα στελεχών συνεχίζει και προκαλεί προβλήματα στον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν αφήσανε τον Στέφανο Κασσελάκη τους πρώτους μήνες να δράσει και είπαν πως δεν είναι κατάλληλος για πρόεδρος» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Παππάς.

Τέλος, υποστήριξε ότι τα 8 μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ που εκπροσωπούν τους 87 θα έπρεπε αν είχαν αξιοπρέπεια να έχουν αποχωρήσει από ένα κόμμα του οποίου τον αρχηγό αποκαλούν «γκεμπελίσκο».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.