- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Χάρης Δούκας: Μπορείς να φανταστείς την Ελλάδα χωρίς ΠΑΣΟΚ;
«Να δώσουμε ξανά στο ΠΑΣΟΚ αυτόνομη και πλειοψηφική, νέα ορμή», λέει ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ


Χάρης Δούκας: Το βίντεο του υποψηφίου προέδρου ενόψει των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ
«Μπορείς να φανταστείς την Ελλάδα χωρίς ΠΑΣΟΚ;» αναφέρει ο Χάρης Δούκας σε βίντεο που ανάρτησε στα social media, υπογραμμίζοντας ότι το ΠΑΣΟΚ αποτελεί ένα μεγάλο λαϊκό κίνημα, το οποίο χάραζε και οφείλει να χαράζει πολιτικές που δίνουν διέξοδο και ελπίδα στους πολλούς.
Ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Χάρης Δούκας, αναφέρει ακόμη στο βίντεο: «σήμερα, 50 χρόνια μετά την ίδρυσή μας, όλα αυτά για τα οποία αγωνιστήκαμε, η κοινωνική δικαιοσύνη, η ποιοτική δημόσια υγεία και παιδεία, η κοινωνική κινητικότητα, κινδυνεύουν από μία κυβέρνηση που έχει στρατηγικό σχέδιο να μοιράζει πολλά στους λίγους και λίγα στους πολλούς».
Χάρης Δούκας: «Να δώσουμε ξανά στο ΠΑΣΟΚ αυτόνομη και πλειοψηφική, νέα ορμή»
«Είναι χρέος μας, να υπερασπιστούμε και να ενισχύσουμε αυτά τα κεκτημένα. Να δημιουργήσουμε ένα Κίνημα πλειοψηφικό στην κοινωνία. Με όραμα και σχέδιο για τη χώρα, που θα έχει στο επίκεντρο τους ανθρώπους, όχι τις αγορές. Γιατί για εμάς η Ελλάδα δεν ανήκει στους λίγους αλλά σε όλους!Για να κερδίσουμε όμως την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας των Ελλήνων, χρειάζεται πρώτα να δώσουμε δύναμη στο ΠΑΣΟΚ», λέει ο Χάρης Δούκας.
Ο υποψήφιος για την ηγεσία στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ υπογραμμίζει ακόμη την ανάγκη για «μια μεγάλη παράταξη ανοιχτή στην κοινωνία, βαθιά δημοκρατική στο εσωτερικό της, διαφανή στη λειτουργία της, με θεσμικά όργανα που λειτουργούν. Με τα μέλη μας να έχουν λόγο στις αποφάσεις. Με ένα νέο μοντέλο ηγεσίας, μακριά από αρχηγικές και αυταρχικές αντιλήψεις και συμπεριφορές».
Καταλήγει ότι «τώρα ήρθε η ώρα να ενώσουμε δυνάμεις και να κάνουμε το πρώτο βήµα, για να δώσουµε ξανά στο ΠΑΣΟΚ αυτόνοµη και πλειοψηφική, νέα ορµή! Τώρα ήρθε η ώρα της υπέρβασης και της νίκης!».
Μπορείς να φανταστείς την Ελλάδα χωρίς το ΠΑΣΟΚ;50 χρόνια μετά την ίδρυσή μας, όλα αυτά για τα οποία αγωνιστήκαμε, η κοινωνική δικαιοσύνη, η ποιοτική δημόσια υγεία και παιδεία, η κοινωνική κινητικότητα, κινδυνεύουν. Είναι χρέος μας να υπερασπίσουμε και να ενισχύσουμε αυτά τα κεκτημένα. Να ενώσουμε δυνάμεις με την κοινωνία και να δώσουµε ξανά στο ΠΑΣΟΚ αυτόνοµη και πλειοψηφική, νέα ορµή! Για να δημιουργήσουμε μια Ελλάδα όχι για τους λίγους, αλλά για όλους. Ήρθε η ώρα της υπέρβασης και της νίκης!
Posted by Χάρης Δούκας on Tuesday, August 27, 2024
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι μας δίδαξε για την Αμερική το παράδειγμα της Ελλάδας το 2015
Οι καταστατικές αλλαγές που προανήγγειλε
«Θα πρέπει να είμαι πιο αστείος και κάπως πιο διαφορετικός», τόνισε ο Πρωθυπουργός
«Θα βλέπουμε την ακριβή θέση των τρένων σε πραγματικό χρόνο»
Ο πρωθυπουργός συνομίλησε με τον Robert Kaplan στους Δελφούς
Η ΝΔ λαμβάνει 20,4%, η Πλεύση Ελευθερίας 13,5% και το ΠΑΣΟΚ 9,4%
Νέες φρεγάτες, δορυφόρος και εξοπλισμοί
H αναπληρώτρια υπουργός υγείας αναφέρθηκε και στο πρόγραμμα για την παιδική παχυσαρκία
«Έχει τον θαυμασμό μου», έγραψε ο Πρωθυπουργός σε ανάρτησή του
Στο επίκεντρο τους η αναθεώρηση του Πολυετούς Δημοσιονομικού Πλαισίου της Ε.Ε. και το Δημογραφικό
«Έφτιαξαν ένα ψεύτικο αφήγημα συγκάλυψης το οποίο καταρρέει»
Οι κυβερνητικές ισορροπίες, η αναθεώρηση του Συντάγματος, η Εκπαίδευση και το Στεγαστικό
Ευτυχώς επρόκειτο για άλλη μια απεργία - κοροϊδία, από αυτές που κρατούν μια μέρα, συμμετέχουν οι προνομιούχοι, και την επομένη όλοι γυρίζουν κανονικά στις δουλειές τους
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ είχε πει ότι εκτιμά τα σχόλια του Έλληνα πρωθυπουργού
Το σχέδιο για την αναβάθμιση του σιδηρόδρομου
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι
«Δεν δηλώνω έτοιμη, δηλώνω ότι ετοιμάζομαι», είπε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα
«Δεν χρειάζεται να δοκιμάσουμε ποια είναι τα αντανακλαστικά Τραμπ σε ένα επεισόδιο» είπε μεταξύ άλλων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.