Πολιτικη & Οικονομια

Η Πόπη Τσαπανίδου στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου - Συνάντηση με τον Μ. Καπνισάκη

Πότε θα ορκιστεί βουλεύτρια αν αποδεχθεί την έδρα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πόπη Τσαπανίδου
Πόπη Τσαπανίδου: Συνάντηση στην Κουμουνδούρου με τον Μ. Καπνισάκη © ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Η Πόπη Τσαπανίδου στην Κουμουνδούρου - Η συνάντηση με τον Μανώλη Καπνισάκη 

Η Πόπη Τσαπανίδου βρέθηκε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου, όπου είχε συνάντηση με τον διευθυντή του πολιτικού γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλη Καπνισάκη, η οποία διήρκησε περίπου μισή ώρα. 

Η Πόπη Τσαπανίδου έφτασε στην Κουμουνδούρου περί τις 12:00 το μεσημέρι. Η δημοσιογράφος και πρώην εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος αναμένεται να λάβει την έδρα του Όθωνα Ηλιόπουλου, μετά την παραίτησή του από βουλευτής Επικρατείας. Η συνάντηση ήρθε μόλις λίγες ώρες πριν την έναρξη της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d3qiqqho2cbd)

Όπως έχει γίνει γνωστό, αύριο Τετάρτη (28.8), ημέρα επανέναρξης των εργασιών της Βουλής, η Πόπη Τσαπανίδου θα ενημερωθεί και θεσμικά ότι είναι η πρώτη επιλαχούσα για την έδρα του Ο. Ηλιόπουλου. H παραίτηση του κ. Ηλιόπουλου από το βουλευτικό αξίωμα θα ανακοινωθεί με την έναρξη της συνεδρίασης στο Σώμα, ενώ το πρόσωπο που θα καταλάβει τη βουλευτική έδρα αναμένεται να δώσει τον οριζόμενο από το Σύνταγμα όρκο, την ερχόμενη Παρασκευή. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Πόπη Τσαπανίδου θα αποδεχθεί την έδρα. 

Στην περίπτωση που η Πόπη Τσαπανίδου κρατήσει την έδρα –κάτι που κατά τις πληροφορίες είναι το πιθανότερο– αναμένεται να κλιμακωθεί ο πόλεμος στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Στέφανος Κασσελάκης έχει ήδη καταγγείλει «οργανωμένο σχέδιο καθημερινού εξευτελισμού του ΣΥΡΙΖΑ ως το Συνέδριο» – δείχνοντας προς την πλευρά των «87» και κατά βάθος προς τον Αλέξη Τσίπρα. Το αντίπαλο «στρατόπεδο» του απάντησε ότι είναι εκείνος που εξευτελίζει καθημερινά το κόμμα...

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d3pyk6u8rydd)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η απολαυστική διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ (και ο φόβος του Μητσοτάκη)
Η απολαυστική διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ (και ο φόβος του Μητσοτάκη)

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η βασικότερη από τις αιτίες της κυριαρχίας της Νέας της Δημοκρατίας (με δεύτερη σημαντικότερη να είναι η επιμονή του ΠΑΣΟΚ να εμφανίζεται ως εναλλακτικός ΣΥΡΙΖΑ)

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.