Πολιτικη & Οικονομια

ΣΥΡΙΖΑ για γάμο Κασσελάκη - ΜακΜπέθ: Δεν επιθυμούμε δημοσιογραφική κάλυψη

«Τα ΜΜΕ να σεβαστούν τις προσωπικές και οικογενειακές στιγμές του Πρόεδρου» αναφέρει το κόμμα

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Γάμος Στέφανου Κασσελάκη - Τάιλερ ΜακΜπέθ: Το αίτημα στα ΜΜΕ - Τι ζητά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Στέφανος Κασσελάκης ζητά από τα ΜΜΕ να μην καλύψουν δημοσιογραφικά τον γάμο του με τον σύντροφό του Τάιλερ ΜακΜπέθ που θα πραγματοποιηθεί σε λίγες ημέρες στην Κρήτη.

Μάλιστα, σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται: «Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ζητά από όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να σεβαστούν τις προσωπικές και οικογενειακές στιγμές του Πρόεδρου του Κόμματος Στέφανου Κασσελάκη τις επόμενες μέρες στην Κρήτη. Δεν επιθυμούμε οποιουδήποτε είδους δημοσιογραφική κάλυψη ενός γεγονότος που δεν αφορά την πολιτική δραστηριότητα του Προέδρου, αλλά είναι αμιγώς προσωπικό και προγραμματίστηκε πριν από έντεκα μήνες». 

Την Παρασκευή ο γάμος Στέφανος Κασσελάκη - Τάιλερ Μακμπέθ

Η τελετή και το γλέντι του γάμου θα γίνουν στον Βοτανικό Κήπο λίγο έξω από τα Χανιά την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024. Όπως αναφέρει αποκλειστικά ο ιδιοκτήτης του Βοτανικού Κήπου, Πέτρος Μαρινάκης στο TLIFE, ο χώρος θα κλείσει στις 5 το απόγευμα για το κοινό, προκειμένου να γίνει η ανταλλαγή των όρκων στο υπαίθριο, πέτρινο αμφιθέατρο του κήπου, παρουσία 130 προσκεκλημένων.

Αμέσως μετά, σύμφωνα με τον κ. Μαρινάκη θα ακολουθήσει δεξίωση ακριβώς πάνω από το αμφιθέατρο όπου υπάρχει εστιατόριο, με έμφαση στις κρητικές γεύσεις και τα τοπικά εδέσματα. Το αρνί, η τοπική παλαιωμένη γραβιέρα, τα μαραθοπιτάκια, τα εσπεριδοειδή, το αβοκάντο και το ξινόχοντρο με μελιτζάνες είναι μερικές από τις γεύσεις που θα πρωταγωνιστήσουν, ενώ από το γαμήλιο τραπέζι δεν θα λείπουν τα ξεροτήγανα με τσικουδιά. Ανάμεσα στα ποτά που θα προσφερθούν συγκαταλέγεται η τοπική σαμπάνια, η σπιτική λεμονάδα αλλά κοκτέιλ βασισμένο στο τζιν.