Πολιτικη & Οικονομια

«Δεν παίρνω λέξη πίσω» απαντά ο Παύλος Πολάκης για το εξώδικο της Αθηνάς Λινού

«Της απαντησα όπως της άξιζε» σημειώνει ο βουλευτής

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Παύλος Πολάκης: Η απάντηση για το εξώδικο της Αθηνάς Λινού μέσα από ανάρτηση στο Facebook

Ο Παύλος Πολάκης δίνει μέσω Facebook την απάντησή του για το εξώδικο που του απέστειλε η Αθηνά Λινού και επιμένει: «δεν παίρνω λέξη πίσω». 

«Μετά την απειλή για μήνυση, μετά το τηλέφωνο που της απάντησα όπως της άξιζε, να και το ΕΞΩΔΙΚΟ από την κυρία Λινού!!! Έχω τρομοκρατηθεί», γράφει αρχικά ο Παύλος Πολάκης
Και απευθυνόμενος στην Αθηνά Λινού προσθέτει: «Δεν παίρνω λέξη πίσω από όσα στοιχεία ανέβασα και από όσες αναρτήσεις έκανα. Αυτός που πρέπει να απολογηθεί είστε εσείς και η εταιρεία σας, που συνάπτει προγραμματικές που κρύβουν απευθείας ανάθεση, που δίνετε 320.000 ευρώ σε θυγατρική εταιρεία κέτερινγκ με μηδενικούς τζίρους και που μπαίνει μετά σε εκκαθάριση, που πληρώνεστε χωρίς ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΤΟ ΕΝΤΑΛΜΑ από τον επίτροπο, που δεν υπάρχουν ΠΟΥΘΕΝΑ τα στοιχεία των σχολείων και των παιδιών που δώσατε το δεκατιανό κλπ. Αν είχαμε εισαγγελείς σε αυτή τη χωρά θα σας είχαν καλέσει ήδη», γράφει ο Παύλος Πολάκης.

Το εξώδικο της Αθηνάς Λινού στον Παύλο Πολάκη

Η Αθηνά Λινού έστειλε εξώδικό στον Παύλο Πολάκη, όπως έκανε γνωστό η ίδια μέσα από ανάρτησή της στο Facebook. 

H Αθηνά Λινού, με αφορμή τις δηλώσεις του για το Ινστιτούτο «Prolepsis», υποστηρίζει ότι προέβη σε ψευδείς κατηγορίες εις βάρος της, λόγω της αποπομπής του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.