Πολιτικη & Οικονομια

O Νίκος Μωραΐτης απαντά στο εξώδικο Γεροβασίλη: «Στόχος της να φοβηθώ»

O στιχουργός θεωρείται προσκείμενος στον Στέφανο Κασσελάκη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο στιχουργός Νίκος Μωραΐτης
© Facebook / Nikos Moraitis

Νίκος Μωραΐτης: Απάντηση στην Όλγα Γεροβασίλη για το εξώδικο 

Απάντηση στο εξώδικο που του απέστειλε η Όλγα Γεροβασίλη με αφορμή αναρτήσεις του στο Χ δίνει ο στιχουργός Νίκος Μωραΐτης.

Ο Νίκος Μωραΐτης σε νέα του ανάρτηση με αφορμή το εξώδικο που του απέστειλε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος της Βουλής Όλγα Γεροβασίλη, τονίζει πως «δεν αποσύρω καμία ανάρτησή μου. -Θα συνεχίσω να ασκώ κριτική ως πολίτης, όπως κάθε πολίτης που δικαιούται να κρίνει τη στάση και τις πράξεις κάθε δημοσίου προσώπου».

Μάλιστα ο κ. Μωραΐτης σημειώνει πως μοναδικός στόχος της κα Γεροβασίλη «είναι να φοβηθώ και να σταματήσω τις αναρτήσεις».

«Θυμίζω στην κυρία Γεροβασίλη ότι σε αυτήν τη χώρα η κριτική και η σάτιρα είναι στοιχεία της δημοκρατίας μας, ακόμη και σε ακραίες μορφές. Δυστυχώς γι’ αυτήν δεν είναι ακόμα υπουργός να… στείλει τα ΜΑΤ να με συλλάβουν» αναφέρει σε άλλο σημείο.

Σύμφωνα με το εξώδικο της κυρίας Όλγας Γεροβασίλη, οι αναρτήσεις του κου Μωραΐτη, επιχειρούν να την παρουσιάσουν ως δήθεν ανάλγητη πολιτικό και κακόπιστα να αντιδιαστείλουν την παρουσία της κατά τους εορτασμούς του Δεκαπενταύγουστου στην εκλογική της περιφέρεια, με την παρουσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο πεδίο της πυρκαγιάς στην Αττική και με την συμβολή των βουλευτών για τη διάσωση της «Αυγής».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η απολαυστική διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ (και ο φόβος του Μητσοτάκη)
Η απολαυστική διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ (και ο φόβος του Μητσοτάκη)

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η βασικότερη από τις αιτίες της κυριαρχίας της Νέας της Δημοκρατίας (με δεύτερη σημαντικότερη να είναι η επιμονή του ΠΑΣΟΚ να εμφανίζεται ως εναλλακτικός ΣΥΡΙΖΑ)

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.