Πολιτικη & Οικονομια

Κατερίνα Νοτοπούλου: Καταγγέλλει επίθεση από «τρολ» του ΣΥΡΙΖΑ

«Δέχομαι bullying ακόμη και για το πρόβλημα υγείας μου» αναφέρει η βουλευτής

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κατερίνα Νοτοπούλου: Καταγγέλλει επίθεση από «τρολ» του ΣΥΡΙΖΑ
Κατερίνα Νοτοπούλου: Καταγγέλλει επίθεση από «τρολ» του ΣΥΡΙΖΑ © ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI

Κατερίνα Νοτοπούλου: Καταγγέλλει επίθεση από τρολ του ΣΥΡΙΖΑ - «Δέχομαι bullying ακόμη και για το πρόβλημα υγείας μου» αναφέρει η βουλευτής

Επιθέσεις από «τρολ» του ΣΥΡΙΖΑ στα social media που δεν σέβονται ούτε το πρόβλημα υγείας της καταγγέλλει ότι δέχεται η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου.

Η Κατερίνα Νοτοπούλου στην ανάρτηση που δημοσίευσε έχει ορισμένα στιγμιότυπα από τα σχόλια που λαμβάνει και τονίζει πως «λυπάται για το επίπεδο και την κατάτανια των δήθεν "δικαιωματιστών"».

Η ανάρτηση της Κατερίνας Νοτοπούλου

«Από τον καταιγισμό υβριστικών, σεξιστικών και απειλητικών επιθέσεων που δέχομαι τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, δεν εξαιρέθηκε το πρόβλημα υγείας μου. Δέχτηκα και δέχομαι μπούλινγκ για τον τρόπο ομιλίας μου, απόρροια της δυσκολίας που αντιμετωπίζω χρόνια με την βαρηκοία μου. Λυπάμαι για το επίπεδο και την κατάντια των δήθεν «δικαιωματιστών» που βάλλουν ανοιχτά κατά της συμμετοχής στην πολιτική ατόμων με χρόνιο νόσημα και αναπηρία. Δεν είναι ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε η πολιτική που μας αξίζουν αυτά και δεν θα τα επιτρέψουμε. Ματαιοπονείτε!», γράφει η κ. Νοτοπούλου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.