Πολιτικη & Οικονομια

Μητσοτάκης: «Μπράβο Μανόλο! Πέτα όλο και πιο ψηλά. Και πάντα με το χαμόγελό σου!»

Ο Καραλής έγινε ο πρώτος Έλληνας άλτης που περνά τα 6 μέτρα στην ιστορία του επί κοντώ

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Μητσοτάκης σε Καραλή: Πέτα όλο και πιο ψηλά, και πάντα με το χαμόγελό σου - Η ανάρτηση του πρωθυπουργού για τον πρώτο Έλληνα άλτη που περνά τα 6 μέτρα στην ιστορία του επί κοντώ

Ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης συνεχάρη μέσω ανάρτησης για το πανελλήνιο ρεκόρ τον Εμμανουήλ Καραλή που έγινε ο πρώτος Έλληνας άλτης, ο οποίος πέρασε τα 6 μέτρα στην ιστορία του επί κοντώ.

«Μετά το Ολυμπιακό μετάλλιο ο Εμμανουήλ Καραλής έγινε και ο πρώτος Έλληνας άλτης που περνά τα 6 μέτρα στην ιστορία του επί κοντώ. Μπράβο Μανόλο! Πέτα όλο και πιο ψηλά. Και πάντα με το χαμόγελό σου!».

Ο Εμμανουήλ Καραλής γράφει ιστορία στο Diamond League της Σιλέσια - Πέρασε τα 6 μέτρα

Ο Εμμανουήλ Καραλής ξεκίνησε τον αγώνα του στο Diamond League της Σιλέσια. από το 5.62μ, το οποίο πέρασε με την πρώτη όπως έκανε και με το 5.72μ και το 5.82μ. Χρειάστηκε το δεύτερο άλμα του στο 5.92μ το οποίο όμως ήταν εξαιρετικό και μας έδειξε τι θα ακολουθήσει.

Ο πήχης μπήκε στα 6.00μ και στο τρίτο άλμα του Καραλή ήταν το ιστορικό! Πέρασε τον πήχη και έγινε ο πρώτος Έλληνας που σπάει ένα από τα πιο σημαντικά φράγματα στον παγκόσμιο στίβο!

Ο Καραλής ολοκλήρωσε τον αγώνα του στα 6.00μ καταλαμβάνοντας την 3η θέση και δε θα επιχειρήσει άλμα στα 6.08μ που ανέβηκε ο πήχης. Φυσικά το 6.00 μέτρα είναι και πανελλήνιο ρεκόρ.