Πολιτικη & Οικονομια

Ο Παύλος Πολάκης έθεσε θέμα ηγεσίας στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ

«Η σημερινή ηγεσία δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις των καιρών»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Ο Παύλος Πολάκης έθεσε θέμα ηγεσίας στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ

Θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ έθεσε πριν λίγο ο Παύλος Πολάκης κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ σημείωσε πως το κόμμα πρέπει να αλλάξει κι ότι ο ίδιος θα συμβάλλει σε αυτή την κατεύθυνση.

«Η σημερινή ηγεσία δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις των καιρών», ανέφερε ο Παύλος Πολάκης.

«Εγώ θα φανώ χρήσιμος», φέρεται να είπε - κάτι που θεωρήθηκε από στελέχη του κόμματος ως «χρησμός» για δική του υποψηφιότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η απάντηση Κασσελάκη στην πρόκληση Πολάκη ήταν 4 λέξεις: «Δεν σηκώνω το γάντι», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. 

Προηγουμένως, ο Παύλος Πολάκης απάντησε σε διαδικτυακό σχόλιο το οποίο τον παρότρυνε να θέσει υποψηφιότητα για την Προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, δίνοντας το στίγμα των προθέσεών του για το επόμενο διάστημα.

«Παύλο, ο κόμπος έφτασε στο χτένι που λένε στο χωριό μου. Ζητάμε εκλογές και κατέβα υποψήφιος», του έγραψε στο λογαριασμό του υποστηρικτής του με τον κ. Πολάκη να απαντά: «Όλα στην ώρα τους».

Υπενθυμίζεται ότι ο Παύλος Πολάκης έβαλε και πρόσφατα κατά πάντων στον ΣΥΡΙΖΑ, με τον Στέφανο Κασσελάκη να βρίσκεται στο στόχαστρο με αφορμή την υπόθεση της Αθηνάς Λινού.

«Δουλευόμαστε ψιλό γαζί και προφανώς αυτά δεν γίνονται αποδεκτά», δήλωσε ο βουλευτής Χανίων σχετικά με τον έλεγχο του Ινστιτούτου Prolepsis της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ.

«Την ίδια στιγμή που εμένα με έθεσαν εκτός ΚΟ με ένα στημένο και ψεύτικο κλάμα σε μισή ώρα χωρίς να με ρωτήσουν ή να με ειδοποιήσουν, χρειάζονται -λέει- έρευνα από «ανεξάρτητο τεχνοκράτη» για να βγάλουν συμπέρασμα για αυτά που αποκαλύφθηκαν για τη Λινού. Δουλευόμαστε ψιλό γαζί μου φαίνεται και προφανώς αυτά δεν γίνονται δεκτά», ανέφερε ο κ. Πολάκης.

Μάλιστα, ο κ. Πολάκης αναφέρει ότι η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ή στήνει παιχνίδια, ή προσπαθεί να κερδίσει χρόνο εν όψει εξελίξεων ή ... δεν ξέρει τι της γίνεται: Δείτε την ανάρτησή του: