Πολιτικη & Οικονομια

Π. Μαρινάκης: «Ψευδείς, συκοφαντικές και ανυπόστατες οι σε βάρος μου δηλώσεις του Γ. Καραμέρου»

«Με εξώδικο θα του ζητήσω να ανακαλέσει», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Π. Μαρινάκης: «Ψευδείς, συκοφαντικές και ανυπόστατες οι σε βάρος μου δηλώσεις του Γ. Καραμέρου»

Επίθεση δέχτηκε ο Παύλος Μαρινάκης από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και δημοσιογράφο Γιώργο Καραμέρο, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος σε τηλεοπτικό στούντιο σήμερα Τετάρτη. Ο βουλευτής αποκάλυψε κυβερνητική μεθόδευση στο Λαγονήσι σε γνωστό ξενοδοχείο όπου φιλοξενήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Μαρινάκης πλήρωσε τη διαμονή του στο ξενοδοχείο μόνο όταν δημοσιοποιήθηκε το θέμα.

Παύλος Μαρινάκης: «Με εξώδικο θα του ζητήσω να ανακαλέσει»

Σε απάντησή του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης θα στείλει το πρωί της Πέμπτης εξώδική διαμαρτυρία στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργο Καραμέρο, καθώς όπως τονίζει «προέβη σε ψευδείς, συκοφαντικές και καθ’ όλα ανυπόστατες δηλώσεις σε βάρος μου». Μάλιστα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προσθέτει ότι «η χυδαιότητά του έφτασε στο σημείο να εργαλειοποιήσει διακοπές τεσσάρων ημερών με τη γυναίκα και το παιδί μου, για τις οποίες έχω όλα τα νόμιμα παραστατικά, με ημερομηνίες προγενέστερες οποιουδήποτε ανώνυμου δημοσιεύματος».

Αναλυτικά η δήλωση του Παύλου Μαρινάκη

«Σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική του εμφάνιση ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Γιώργος Καραμέρος προέβη σε ψευδείς, συκοφαντικές και καθ’ όλα ανυπόστατες δηλώσεις σε βάρος μου. Η χυδαιότητά του έφτασε στο σημείο να εργαλειοποιήσει διακοπές τεσσάρων ημερών με τη γυναίκα και το παιδί μου, για τις οποίες έχω όλα τα νόμιμα παραστατικά, με ημερομηνίες προγενέστερες οποιουδήποτε ανώνυμου δημοσιεύματος. Αύριο το πρωί θα κοινοποιήσω εξώδικη δήλωση- διαμαρτυρία στον κ. Καραμέρο, ζητώντας του να ανακαλέσει, διαφορετικά θα ασκήσω κάθε νόμιμο δικαίωμά μου».

Ο Γιώργος Καραμέρος ισχυρίστηκε ακόμα ότι στον επιχειρηματία του συγκεκριμένου ξενοδοχείου, η κυβέρνηση Μητσοτάκη μέσω της ΕΤΑΔ «ετοιμάζεται να εκχωρήσει 46 στρέμματα παραλίας (σ.σ. η παραλία Πεύκο) και να την περιφράξει».

Η αρχική δήλωσε του Γιώργου Καραμέρου για τον κυβερνητικό εκπρόσωπο

«Αυτή τη γραμμή τη φτιάχνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος όντας σε ξενοδοχείο στο Λαγονήσι, όπου πλήρωσε αφού πρώτα δημοσιοποιήθηκε η φιλοξενία του σε ένα ξενοδοχείο του οποίου ο επιχειρηματίας περιμένει να πάρει από το ΤΑΙΠΕΔ 46 στρέμματα παραλίας. Εμείς δεν ήμασταν μόνο στα μέτωπα της πυρκαγιάς, ήμασταν και στο Λαγονήσι όπου η Κυβέρνηση μέσω της ΕΤΑΔ ετοιμάζεται να εκχωρήσει 46 στρέμματα παραλίας και να την περιφράξει βάσει μιας απόφασης του 1978, γιατί μιλάμε για πισίνες, βόθρους και άλλα τινά αυτό το καλοκαίρι, να απαγορεύσει την πρόσβαση των πολιτών σε μία ελεύθερη παραλία, στην παραλία Πεύκο στο Λαγονήσι, 46 στρέμματα».