Πολιτικη & Οικονομια

Ρωμανός: «Η συμπεριφορά Παππά είναι συμπεριφορά ΣΥΡΙΖΑ και Κασσελάκη»

«Εκπροσωπούν τον υπόκοσμο, τις απειλές και τη χειρότερη μορφή φασισμού», τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ρωμανός: «Η συμπεριφορά Παππά είναι συμπεριφορά ΣΥΡΙΖΑ και Κασσελάκη»

«Είναι πλέον επίσημο ότι η συμπεριφορά Παππά είναι συμπεριφορά ΣΥΡΙΖΑ και Κασσελάκη» ανέφερε ο κ. Ρωμανός

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός, τόνισε σε δήλωσή του ότι «η συμπεριφορά Παππά είναι συμπεριφορά ΣΥΡΙΖΑ και Κασσελάκη» αναφερόμενος στην χθεσινή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d3lipdejhk9t)

Ρωμανός: «Χυδαίες επιθέσεις με ύφος υποκόσμου» οι δηλώσεις του Παππά

Χαρακτήρισε «χυδαίες επιθέσεις με ύφος υποκόσμου» τις δηλώσεις του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παππά και υπογράμμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Κασσελάκης «εκπροσωπούν τον υπόκοσμο, τις απειλές και τη χειρότερη μορφή φασισμού».

«Μετά τη χθεσινή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, που για ακόμη μια φορά κάλυψε την αμηχανία του για τον άθλιο ευρωβουλευτή του με χυδαίες προσωπικές συκοφαντικές επιθέσεις, είναι πλέον επίσημο ότι η συμπεριφορά Παππά είναι συμπεριφορά ΣΥΡΙΖΑ και Κασσελάκη» ανέφερε συγκεκριμένα ο κ. Ρωμανός και προσέθεσε:

«Οι χυδαίες επιθέσεις σε ύφος υποκόσμου κατά δύο τουλάχιστον αστυνομικών (και όχι του αστυνομικού που φωτογράφισε ο προπαγανδιστικός μηχανισμός της Κουμουνδούρου), οι άθλιες σεξιστικές συμπεριφορές, οι εκβιασμοί, οι "ψόφoi", οι απειλές για επιθέσεις σε πολίτες, που έχουν ”φακελωμένους”, στα σπίτια τους και στις οικογένειές τους και όλα όσα αποκαλύπτονται καθημερινά, είναι επιθέσεις με τη σφραγίδα ΣΥΡΙΖΑ και Κασσελάκη».

Υπογράμμισε ότι: όλα αυτά για τον ΣΥΡΙΖΑ του κ. Κασσελάκη -και προφανώς για όλα τα μέλη και τα στελέχη του, καθότι κανείς δεν αντιδρά- είναι κανονικά, αφού λέγονται σε προσωπικές συνομιλίες» και κατέληξε:

«Δυστυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ, του οποίου πραγματικό αφεντικό παραμένει ο κ. Πολάκης, και ο φοβισμένος και άφωνος πρόεδρός του εκπροσωπούν τον υπόκοσμο, τις απειλές και τη χειρότερη μορφή φασισμού», καταλήγει στη δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Η αρχική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Για «δολοφονία χαρακτήρα» του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκου Παππά από «τα ΜΜΕ και τα τρολ του διαδικτύου» έκανε λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ στη χθεσινή του ανακοίνωση: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη και τα «πληρωμένα της πιστόλια», από ΜΜΕ ως τρολ του διαδικτύου, έχουν δυστυχώς αναγάγει σε καθημερινή τακτική τις επιχειρήσεις "δολοφονίας χαρακτήρα", δηλητηριάζοντας επικίνδυνα τη δημόσια σφαίρα. Μια τέτοια επιχείρηση έχουν εξαπολύσει τις τελευταίες μέρες και κατά του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκου Παππά.

Κατά την προσφιλή τακτική της μονταζιέρας, επιστράτευσαν επιλεγμένα αποσπάσματα διαλόγων, βίντεο και "ηχητικά αποσπάσματα" που διακινούν ακροδεξιές ομάδες, ψεύδη περί αστυνομικών που δεν είναι πια αστυνομικοί, και αφού απέκρυψαν τις απειλές, τις κατάρες και τον οχετό ύβρεων σε βάρος του Ν.Παππά και των οικείων του, έφτιαξαν έναν πολτό κατηγοριών που αναπαρήγαγαν τα φιλικά τους ΜΜΕ, περνώντας υποκριτικά και προς αποπροσανατολισμό στη "θεσμική" επίθεση προς τον πραγματικό τους στόχο, τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τον Πρόεδρό του, μεταξύ άλλων με δηλώσεις του Π. Μαρινάκη και των ευρωβουλευτών της ΝΔ τάχα υπέρ "αξιών και ιδεωδών".

Η Νέα Δημοκρατία ας ασχοληθεί με τα ακροδεξιά, ρατσιστικά, ομοφοβικά και άλλα "μπουμπούκια" που έχουν βρει στέγη και τροφή στους κόλπους της και ας αφήσει κατά μέρος την εκτόξευση λάσπης εναντίον των πολιτικών αντιπάλων. Απόλυτος σεβασμός στους αστυνομικούς που δρουν στο πεδίο, όχι σε σταγονίδια που η ίδια η αστυνομία έχει αποβάλλει από τους κόλπους της κι αυτοί σπεύδουν να υπερασπιστούν. Που χρησιμοποιούσαν χυδαίους, ομοφοβικούς, χαρακτηρισμούς για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Και μια υπενθύμιση: αν εκτρέφεις το φίδι του φασισμού, κάποια στιγμή θα σε δαγκώσει.

Υ.Γ. Όσο για τον ανεκδιήγητο κ. Ρωμανό, ας ασχοληθεί καλύτερα με τα "παρατράγουδα" της ανίκανης κυβερνητικής πολιτικής που έχει επιτρέψει να καεί η μισή Αττική και να φτάσει η φωτιά στο Χαλάνδρι».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.