Πολιτικη & Οικονομια

O Πολάκης στηρίζει τον Νίκο Παππά στην διαμάχη με τους αστυνομικούς

«Δίχως δεύτερη κουβέντα», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O Πολάκης στηρίζει τον Νίκο Παππά στην διαμάχη με τους αστυνομικούς
© EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Πολάκης: Στηρίζει τον Νίκο Παππά κατά των αστυνομικών

O Παύλος Πολάκης με μια ανάρτησή του στο Facebook παραθέτει τις εξηγήσεις του Νίκου Παππά για το περιστατικό με τους αστυνομικούς που συμμετείχαν στις διασώσεις κατά τη διάρκεια των πυρκαγιών στην βόρεια Αττική.

Ο Παύλος Πολάκης γράφει ότι τάσσεται υπέρ του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ «δίχως δεύτερη κουβέντα», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Με το ΝΙΚΟ ΠΑΠΠΑ χωρις δευτερη κουβεντα!! Ο καλος θελει καλυτερο κι ο κακος θελει χειροτερο,οπως εχω πει πολλες φορες!!...

Posted by Παύλος Πολάκης / Pavlos Polakis on Sunday, August 18, 2024

Στη διαγραφή του Νίκου Παππά επιμένει η κυβέρνηση και η ΝΔ μετά και την έντονη αντίδραση της Ένωσης Αξιωματικών Αττικής για υβριστικούς χαρακτηρισμούς σε αστυνομικούς.

Ο υφυπουργός Παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης ανέφερε: «Ο λαλίστατος κ. Κασσελάκης που, ειδικά αυτές τις ημέρες, έχει σπάσει κάθε ρεκόρ αναρτήσεων, φωτογραφιών και βίντεο, δεν αφιέρωσε ούτε λίγα λεπτά για να ζητήσει έστω μια συγγνώμη στους δεκάδες χιλιάδες αστυνομικούς και τις οικογένειές τους για τη χυδαία και απειλητική συμπεριφορά του ευρωβουλευτή του Νίκου Παππά».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.