Πολιτικη & Οικονομια

Γεωργιάδης για λίστα γάμου Κασσελάκη: «Δεν σκέφτηκε να μαζέψει λεφτά με τον ίδιο τρόπο για την Αυγή»

Η ανάρτηση για την ηλεκτρονική λίστα γάμου όπου δέχεται μετρητά ως δώρο για τον επικείμενο γάμο του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Γεωργιάδης για λίστα γάμου Κασσελάκη: Δεν σκέφτηκε να μαζέψει λεφτά για την Αυγή - Η ανάρτηση για την ηλεκτρονική λίστα γάμου όπου δέχεται μετρητά ως δώρο για τον επικείμενο γάμο του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

O Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφορικά με τη λίστα γάμου του Στέφανου Κασσελάκη, που ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Σε ανάρτησή του στο X, ο υπουργός Υγείας αναφέρει ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν σκέφτηκε κάποιον παρόμοιο τρόπο για να συγκεντρώσει χρήματα για τους απλήρωτους εργαζομένους της Αυγής.

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη: «Ο Στέφανος Κασσελάκης ανέβασε ειδική σελίδα για να μαζέψει χρήματα για τον γάμο του (εύχομαι βίον ανθόσπαρτον), αλλά δεν του πέρασε καν από το μυαλό, όλο το καλοκαίρι να μάζευε με κάποιον παρόμοιο τρόπο χρήματα, για τους απλήρωτους εργαζομένους της Αυγής.

Το να πάει ένα ωραίο ταξίδι του Μέλιτος με τον κ. Τάϊλερ είναι στον κώδικα των αξιών του περισσότερο σημαντικό, από το να έκαναν έστω λίγες διακοπές και αυτοί οι άνθρωποι των οποίων ανέλαβε την ευθύνη της ζωής τους, όταν έγινε Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτή η συμπεριφορά τελικά είναι όλα όσα θα έπρεπε να ξέρει κάποιος για το τί είναι στα αλήθεια η Αριστερά…».

Τις τελευταίες ώρες έγινε γνωστό πως στην σελίδα honeyfund.com οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν ένα χρηματικό ποσό αλλά και να αφήσουν ένα σχόλιο ή μία ευχή για το ζεύγος, με το θέμα να αποκτά διαστάσεις στα social media.

Σύμφωνα με την συγκεκριμένη ιστοσελίδα, οι δωρεές μπορούν να φτάσουν μέχρι και τα 2.500 δολάρια.