Πολιτικη & Οικονομια

Στέφανος Κασσελακης και Τάιλερ Μακμπέθ άνοιξαν ηλεκτρονική λίστα γάμου τύπου crowdfunding

Ο γάμος θα γίνει στο τέλος του Αυγούστου

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης
Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης © ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Κασσελακης: Crowdfunding για τον Μήνα του Μέλιτος 

Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ ΜακΜπέθ μετά τον γάμο τους στις ΗΠΑ πριν μερικούς μήνες, θα παντρευτούν και στην Ελλάδα, μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών.

Τις τελευταίες ώρες έγινε γνωστό πως στην σελίδα honeyfund.com οι φίλοι του ζευγαριού Κασσελάκη - Μακμπέθ μπορούν να καταθέσουν ένα χρηματικό ποσό αλλά και να αφήσουν ένα σχόλιο ή μία ευχή για το ζεύγος, με το θέμα να παίρνει διαστάσεις στα social media.

Στέφανος Κασσελακης και Τάιλερ Μακμπέθ άνοιξαν ηλεκτρονική λίστα γάμου τύπου crowdfunding
Στέφανος Κασσελακης και Τάιλερ Μακμπέθ άνοιξαν ηλεκτρονική λίστα γάμου τύπου crowdfunding

Ο γάμος πρόκειται να πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι στα Χανιά της Κρήτης και πιο συγκεκριμένα στο χωριό Σκινέ, τον τόπο καταγωγής του Στέφανου Κασσελάκη. Μάλιστα, το γλέντι θα διαρκέσει τέσσερις ημέρες, από τις 28 μέχρι τις 31 Αυγούστου, όπως φαίνεται στο προσκλητήριο του γάμου του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μακμπέθ που παρουσίασε το ΜΕGA.

Με ανάρτησή του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει τους λόγους για τους οποίους επέλεξαν τη συγκεκριμένη πλατφόρμα, ενώ δημοσιεύει και κάποια υβριστικά σχόλια που έχουν αφήσει κάποιοι κάτω από τη λίστα γάμου. «Θέλαμε όποιο ποσό λάβουμε να είναι με πλήρη διαφάνεια -χωρίς «φακελάκια»- ώστε να δημοσιοποιηθεί και να φορολογηθεί», αναφέρει αρχικά ο κ. Κασσελάκης και στη συνέχεια παραθέτει κάποια από τα σχόλια που έχουν αφήσει.

Άδωνις Γεωργιάδης για τη λίστα γάμου Κασσελάκη: Δεν σκέφτηκε να κάνει το ίδιο για τους απλήρωτους στην «Αυγή»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε μέσω twitter το γεγονός ότι ο Στέφανος Κασσελάκης έχει ανοίξει ηλεκτρονική λίστα γάμου για να δέχεται μετρητά ως δώρο για τον επικείμενο γάμο του με τον Τάιλερ Μακμπέθ.

«Ο Στέφανος Κασσελάκης ανέβασε ειδική σελίδα για να μαζέψει χρήματα για τον γάμο του (εύχομαι βίον ανθόσπαρτον), αλλά δεν του πέρασε καν από το μυαλό, όλο το καλοκαίρι να μάζευε με κάποιον παρόμοιο τρόπο χρήματα, για τους απλήρωτους εργαζομένους της Αυγής», γράφει ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Και συνεχίζει: «Το να πάει ένα ωραίο ταξίδι του Μέλιτος με τον κ.Τάϊλερ είναι στον κώδικα των αξιών του περισσότερο σημαντικό, από το να έκαναν έστω λίγες διακοπές και αυτοί οι άνθρωποι των οποίων ανέλαβε την ευθύνη της ζωής τους, όταν έγινε Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή η συμπεριφορά τελικά είναι όλα όσα θα έπρεπε να ξέρει κάποιος για το τί είναι στα αλήθεια η Αριστερά…».

Τις τελευταίες ώρες έγινε γνωστό πως στην σελίδα honeyfund.com οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν ένα χρηματικό ποσό αλλά και να αφήσουν ένα σχόλιο ή μία ευχή για το ζεύγος, με το θέμα να αποκτά διαστάσεις στα social media.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.