Πολιτικη & Οικονομια

Ρωμανός: «Βίντεο εθελοντών επιβεβαιώνει την fake υιοθεσία πυρόπληκτου σκύλου από τον Κασσελάκη»

«Τον έβγαλε για δέκα μέτρα βόλτα, ίσα να τον τραβήξει φωτογραφίες και αυτό ήταν όλο», δήλωσε ο εθελοντής

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ρωμανός: «Βίντεο εθελοντών επιβεβαιώνει την fake υιοθεσία πυρόπληκτου σκύλου από τον Κασσελάκη» 

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Ρωμανός εξαπέλυσε επίθεση προς τον Στέφανο Κασσελάκη με αφορμή την πληροφορία ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα υιοθετούσε πυρόπληκτο σκύλο.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Ρωμανός δηλώνει σε ανάρτησή του ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δεν απάντησε ποτέ στον αρχικό του σχολιασμό για «τη fake υιοθεσία πυρόπληκτου σκύλου». Ταυτόχρονα, δημοσίευσε βίντεο εθελοντή που βρισκόταν στη δομή φιλοξενίας ο οποίος στην ανάρτησή του αποκαλύπτει το διάλογο που είχε με τον Στέφανο Κασσελάκη τονίζοντας πως «τελικά, τον έβγαλε για δέκα μέτρα μία βόλτα, ίσα να τον τραβήξει φωτογραφίες ο φωτογράφος του και αυτό ήταν όλο...!!!!!».

Δείτε το βίντεο:

Αναλυτικά η ανάρτηση του Νίκου Ρωμανού:

«Σε χθεσινή μου ανάρτηση σχολίασα τη fake υιοθεσία πυρόπληκτου σκύλου, στα πλαίσια του τριήμερου σόου εργαλειοποίησης της πυρκαγιάς στη βορειοανατολική Αττική, από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Ώρες μετά την ανάρτηση μου, ο κ. Κασσελάκης μέσω του γραφείου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, μου επιτέθηκε με βαρύτατους προσωπικούς χαρακτηρισμούς, που είχα το “θράσος” να αναφερθώ στην ανάρτηση της ΜΚΟ που διέψευδε τη δήθεν υιοθεσία πυρόπληκτου σκύλου και αναδείκνυε την υποκρισία και τη χυδαιότητα ενός στημένου σόου στην πλάτη πυρόπληκτων ζώων, φιλόζωων και εθελοντών. Για την ταμπακιέρα τίποτα φυσικά. Το μόνο που έκανε ήταν να με παραπέμψει στην απάντηση που είχαν βγάλει κάποιες ώρες νωρίτερα. Σήμερα βέβαια η εν λόγω ανάρτηση του ΣΥΡΙΖΑ έχει κατέβει (φώτο 1 & 2). Μάλλον δεν πήγε και πολύ καλά αυτό…

Επίσης, σήμερα όλα όσα έγραψα χθες έχουν επιβεβαιωθεί από βίντεο και αναρτήσεις εθελοντών που ήταν με τον κ. Κασσελάκη στη δομή φιλοξενίας πυρόπληκτων ζώων, την οποία χρησιμοποίησε ως ντεκόρ για τα βίντεο, τις αναρτήσεις και τα likes του (φωτο 3 & βίντεο - https://facebook.com/share/v/1gHhSwUPoNQkKKmC/? )

Με όλα αυτά, μου ήρθε στο μυαλό η ιστορική φράση της κας Φωτίου: απατεώνες είμαστε; Η απάντηση στην προκειμένη περίπτωση είναι προφανής…».

Ολόκληρη η ανάρτηση του εθελοντή:

«Επειδή πολλά έχουν γραφτεί και ειπωθεί περί υιοθεσίας σκύλου από τον Κασελλάκη και υπάρχει παραπληροφόρηση, σε αυτό το βιντεάκι θα δείτε ακριβώς τί συνέβη στην δομή του Dog's Voice στο Γαλάτσι.

Όταν ήμασταν μπροστά στο γκρέιτ τού σκυλάκου πού ζήτησε να τον βγάλει βόλτα και τραβούσα το βιντεάκι, ακούγομαι πού τον ρωτάω:

"Πείτε μου ότι θα τον υιοθετήσετε"

"Τί" με ρωτάει...

"Πείτε μου ότι θα τον υιοθετήσετε" τού ξαναλέω

"Θα τον φιλοξενήσουμε" μού απαντάει...

"Αν το θέλει και ο ίδιος" συμπληρώνει...

"Σίγουρα θα θέλει" τού απαντάω...

Τελικά, τον έβγαλε για δέκα μέτρα μία βόλτα, ίσα να τον τραβήξει φωτογραφίες ο φωτογράφος του και αυτό ήταν όλο...!!!!!

Όλα γίνονται για κάποιο λόγο, πού λέει ο λαός κι αυτό ήταν απλά ένα πολιτικό επικοινωνιακό τρικ!!!

Δεν κατάλαβα μόνο, τελικά ποιός ΔΕΝ ήθελε αυτήν την "φιλοξενία". Το σκυλί ή ο ίδιος;;».