Πολιτικη & Οικονομια

Χάρης Δούκας: Οι σκέψεις μας είναι κοντά στους συμπολίτες μας που επλήγησαν από τις φωτιές

Στην Τήνο για τον Δεκαπενταύγουστο ο δήμαρχος Αθηναίων - Η δήλωσή του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χάρης Δούκας: Η δήλωση του δημάρχου Αθηναίων από την Τήνο για τον Δεκαπενταύγουστο - Η σκέψη στους συμπολίτες μας που επλήγησαν από τις φωτιές.
Στην Τήνο βρέθηκε ο Χάρης Δούκας για τον Δεκαπενταύγουστο © ΑΠΕ/ΜΠΕ/Γρ. Τύπου Δήμου Αθηναίων

Χάρης Δούκας: Η δήλωση του δημάρχου Αθηναίων από την Τήνο για τον Δεκαπενταύγουστο - Η σκέψη στους συμπολίτες μας που επλήγησαν από τις φωτιές.

Ο Χάρης Δούκας βρέθηκε στην Τήνο στις 15 Αυγούστου, όπου παρακολούθησε την τέλεση της Πανηγυρικής Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας, για τον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Στη συνέχεια, ο Χάρης Δούκας παρέστη στη ρίψη στεφάνου στον υγρό τάφο του Κ/Δ “ΕΛΛΗ” και στη λιτάνευση της Αγίας Εικόνας της Μεγαλόχαρης.

Σε δήλωσή του από την Τήνο, ο δήμαρχος Αθηναίων ανέφερε: «Σήμερα, είναι μια μεγάλη ημέρα για την Ορθοδοξία και τον Ελληνισμό. Η Παναγία, μας δίνει δύναμη για να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες.

»Οι σκέψεις μας, ειδικά αυτό το καλοκαίρι, είναι κοντά στους συμπολίτες μας που επλήγησαν από τις φωτιές και σε όλους εκείνους που έδωσαν με αυταπάρνηση έναν δύσκολο αγώνα για να σωθούν ανθρώπινες ζωές, περιουσίες και πράσινο.

»Μπορούμε να δημιουργήσουμε τις βάσεις για την Ελλάδα της αξιοπρέπειας και της υπερηφάνειας. Χρόνια πολλά σε κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα», κατέληξε ο δήμαρχος Αθηναίων.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.