Πολιτικη & Οικονομια

Μητσοτάκης: Η Πολιτεία θα κινηθεί τάχιστα ώστε να αποζημιώσει τους πληγέντες από τη φωτιά στην Αττική

Το μήνυμα του πρωθυπουργού από τα Χανιά όπου βρίσκεται για τον Δεκαπενταύγουστο

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μητσοτάκης: Η Πολιτεία θα κινηθεί τάχιστα ώστε να αποζημιώσει τους πληγέντες από τη φωτιά στην Αττική
Μητσοτάκης: Η πολιτεία θα κινηθεί τάχιστα ώστε να αποζημιώσει τους πληγέντες από τη φωτιά στην Αττική

Κυριάκος Μητσοτάκης: To μήνυμα για τον Δεκαπενταύγουστο από την Κρήτη

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε δήλωση του από τα Χανιά στο χωριό Στέρνες Ακρωτηρίου που βρίσκεται για τον εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου, διαβεβαίωσε τους πληγέντες από την καταστροφική πυρκαγιά στην Αττική ότι οι αποζημιώσεις τους θα καταβληθούν εγκαίρως, και εξέφρασε τις ευχαριστίες του σε όσους συνέβαλαν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς. Παράλληλα ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα ενότητας, λέγοντας ότι η τοξικότητα δεν έκανε καλό στον τόπο.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d3gb8de3iey9)

Μητσοτάκης: Η σημερινή μέρα δίνει σε όλους μας ελπίδα και δύναμη να αντιμετωπίσουμε τις μεγάλες δυσκολίες

Ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι ο Δεκαπενταύγουστος είναι μια γιορτή ελπίδας για να αντιμετωπίσουμε τις μεγάλες δυσκολίες, και τόνισε ότι είναι επίσης ημέρα γιορτής για τις Ένοπλες δυνάμεις μας τις οποίες η κυβέρνηση φροντίζει να ενισχύει «πράγμα απαραίτητο στους ταραγμένους καιρούς που ζούμε». «Γιορτάζουμε σήμερα τον Δεκαπενταύγουστο πιστοί στις παραδόσεις μας. Ο Δεκαπενταύγουστος είναι μια σημαντική γιορτή της ορθοδοξίας και δίνει σε όλους μας ελπίδα και δύναμη να αντιμετωπίσουμε τις μεγάλες δυσκολίες.

Είναι ταυτόχρονα ημέρα που γιορτάζουν οι Ένοπλες Δυνάμεις μας τις οποίες φροντίζουμε διαρκώς να ενισχύουμε, πράγμα απαραίτητο στους ταραγμένους καιρούς που ζούμε» είπε ο πρωθυπουργός στην αρχή της δήλωσης του και προσέθεσε: «Με την ευκαιρία αυτής της γιορτής θα ήθελα να ευχαριστήσω και πάλι όλα τα στελέχη του κρατικού μηχανισμού και όλους τους εθελοντές που έδωσαν τις τελευταίες μέρες πολύ δύσκολες μάχες με τις φλόγες στην Αττική και να διαβεβαιώσω τους ευτυχώς λίγους συμπολίτες μας που επλήγησαν από την πυρκαγιά, ότι η πολιτεία θα κινηθεί τάχιστα ώστε να τους αποζημιώσει».

Ο κ. Μητσοτάκης έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας και ενότητας υπογραμμίζοντας ότι «ο Δεκαπενταύγουστος όπως κάθε μεγάλη θρησκευτική γιορτή θα πρέπει να είναι μια στιγμή περισυλλογής και αυτογνωσίας, και αναγνώρισης ότι ο τόπος προχωράει μπροστά, μόνο μέσα από την ενότητα και αντιπαλεύοντας την πόλωση και τη τοξικότητα, η οποία δυστυχώς δεν έκανε καλό στον τόπο μας τα τελευταία χρόνια».

Και κατέληξε: «Ελπίζω οι στιγμές αυτές περισυλλογής να μας κάνουν όλους να αναλογιστούμε πώς μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι και πως ενωμένοι μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά για να αντιμετωπίσουμε και πάλι επιτυχημένα τις μεγάλες δυσκολίες τις οποίες βλέπουμε να έρχονται στο μέλλον. Με την ευκαιρία αυτή να ευχηθώ και πάλι χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες απανταχού της Γης».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.