Πολιτικη & Οικονομια

Ο Στέφανος Κασσελάκης κίνησε τη διαδικασία υιοθεσίας σκύλου από τη δομή φιλοξενίας στο Γαλάτσι

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ενδιαφέρθηκε να φροντίσει ένα από τα πυρόπληκτα ζώα

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κίνησε τη διαδικασία για τη φιλοξενία και την υιοθεσία σκύλου από τη δομή φιλοξενίας στο Γαλάτσι.

Ο Στέφανος Κασσελάκης επισκέφθηκε τη δομή στο Γαλάτσι όπου φιλοξενούνται κατοικίδια ζώα από τις πληγείσες περιοχές μετά τη μεγάλη φωτιά στην Αττική.

Ο Στέφανος Κασσελάκης συνομίλησε με τους υπεύθυνους της δομής και τους ευχαρίστησε για το έργο τους, ενώ όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, κίνησε τη διαδικασία για τη φιλοξενία και την υιοθεσία σκύλου από τη δομή.

«Επισκεπτόμενος, την Τρίτη, τη δομή φιλοξενίας κατοικίδιων ζώων από τις πληγείσες περιοχές, η οποία βρίσκεται στο Γαλάτσι, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, εξέφρασε τη θέληση να φιλοξενήσει ένα σκυλάκι με την προοπτική να το υιοθετήσει», αναφέρει, σε ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Φυσικά υπάρχει σχετική διαδικασία γι' αυτό, η οποία και θα ακολουθηθεί. Ήδη ο Στέφανος Κασσελάκης έχει κινήσει τη διαδικασία για τη φιλοξενία και άμεσα θα ακολουθήσει τις διαδικασίες που απαιτούνται για την υιοθέτηση», σημειώνεται στην ανακοίνωση.