Πολιτικη & Οικονομια

Η Μιλένα Αποστολάκη στις πληγείσες από τη φωτιά περιοχές: «Η καταστροφή είναι ανυπολόγιστη»

Σε Πεντέλη, Μελίσσια, Βριλήσσια και Χαλάνδρι η βουλευτής Βόρειου Τομέα Αθηνών με το ΠΑΣΟΚ

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Μιλένα Αποστολάκη στις πληγείσες από τη φωτιά περιοχές - Η βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ βρέθηκε στους Δήμους Πεντέλης-Μελισσίων, Βριλησσίων και Χαλανδρίου.
Στις πληγείσες από τη φωτιά στην Αττική περιοχές βρέθηκε η Μιλένα Αποστολάκη

Η Μιλένα Αποστολάκη στις πληγείσες από τη φωτιά περιοχές - Η βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ βρέθηκε στους Δήμους Πεντέλης-Μελισσίων, Βριλησσίων και Χαλανδρίου.

Η βουλευτής Β1 Βόρειου Τομέα Αθηνών με το ΠΑΣΟΚ Μιλένα Αποστολάκη βρέθηκε σήμερα στις πληγείσες περιοχές στους Δήμους Πεντέλης-Μελισσίων, Βριλησσίων και Χαλανδρίου.

Η Μιλένα Αποστολάκη μετά τις συνομιλίες της με δημότες, με τους πυροσβέστες, τους εθελοντές πυροσβέστες και τις δημοτικές αρχές, έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

«Η καταστροφή είναι ανυπολόγιστη.

Η φωτιά πέρα από τους πνεύμονες πρασίνου που κατέστρεψε, έφτασε στον αστικό ιστό. Θρηνούμε ήδη ένα θύμα, ενώ χιλιάδες στρέμματα κάηκαν, σπίτια και περιουσίες καταστράφηκαν.

Το αίσθημα ευγνωμοσύνης μας απέναντι στους πυροσβέστες, επαγγελματίες και εθελοντές, καθώς και τα στελέχη της πολιτικής προστασίας δεν μπορεί να αναπληρώσει το κενό ενός ελλιπούς σχεδιασμού.

Συμπολίτες μας δοκιμάζονται σκληρά και χρειάζονται άμεσα κουράγιο και υποστήριξη, καθώς το αίσθημα ασφαλείας για τις ζωές τους και τις περιουσίες τους, όπως και όλου του ελληνικού λαού, είναι πλέον ανύπαρκτο».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.