Πολιτικη & Οικονομια

Οργισμένη απάντηση ΠΑΣΟΚ στο δημοσίευμα Βαξεβάνη: «Καθ’ έξιν και κατ’ επάγγελμα συκοφάντης»

«H εφημερίδα Documento και ο εκδότης της συνεχίζουν τα λιβελογραφήματα κατά του Προέδρου» αναφέρει η Χαριλάου Τρικούπη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το νέο λαϊκό μέτωπο στη Γαλλία και οι λαϊκομετωπικές φαντασιώσεις στην Ελλάδα
© ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

ΠΑΣΟΚ: Απάντηση για δημοσίευμα Documento

Απάντηση σε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Documento δίνει με αιχμηρή ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και ο πρόεδρος Nίκος Ανδρουλάκης.

Το δημοσίευμα φέρει τον τίτλο «Πλάτες Ανδρουλάκη στη μαφία της ΑΑΔΕ και στον Πιτσιλή», με την εφημερίδα να κατηγορεί τον Νίκο Ανδρουλάκη ότι δεν συνυπέγραψε ερώτηση που κατέθεσαν όλοι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση που εκδόθηκε από την Χαριλάου Τρικούπη «η εφημερίδα Documento και ο εκδότης της συνεχίζουν τα λιβελογραφήματα κατά του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, πιστοί στις "παραδόσεις" τους».

«Μετά από απόφαση του κ. Ανδρουλάκη, ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Γιάννης Κουτσούκος σε συνεργασία με τον υπεύθυνο του κοινοβουλευτικού τομέα Οικονομικών Πάρι Κουκουλόπουλο, επιμελήθηκαν την τεκμηριωμένη ερώτηση για τον μηχανισμό ελέγχων στην ΑΑΔΕ μετά τις συλλήψεις στη ΔΟΥ Χαλκίδας αποκαλύπτοντας τις προεκτάσεις της υπόθεσης. Είναι ντροπή οι αυθαίρετες, φαντασιόπληκτες και ψευδείς ερμηνείες, πολλώ δε μάλλον η στοχοποίηση ενός δικηγόρου, που έχει αγωνιστεί για την ανάδειξη του παρακράτους των υποκλοπών», αναφέρει το ΠΑΣΟΚ στην ανακοίνωσή του και προσθέτει:

«Ως εδώ με τα κατ' εξακολούθηση ψέματα και τη συστηματική δολοφονία χαρακτήρα του κ. Ανδρουλάκη από την εφημερίδα του κ. Βαξεβάνη. Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής με την πρωτοβουλία του έριξε φως σε μια νοσηρή υπόθεση σε αντίθεση με αλλά κόμματα, αλλά ο κ. Βαξεβάνης στον βωμό των σκοπιμοτήτων του διαστρεβλώνει πλήρως την αλήθεια. Ο καθ' έξιν και κατ' επάγγελμα συκοφάντης όλων των μέχρι σήμερα Προέδρων του ΠΑΣΟΚ έχει πλέον αναλάβει και άλλη "εργολαβία", απολύτως όμως εμφανή στον κόσμο της Δημοκρατικής Παράταξης. Ας μην ματαιοπονεί, θα τον συμβουλεύαμε».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.