Πολιτικη & Οικονομια

Ελίζα Βόζεμπεργκ: Zήτησε συγγνώμη από τον Μίλτο Τεντόγλου για ανάρτησή της

Αντιδράσεις προκάλεσε ο τρόπος που επέλεξε για να συγχαρεί τον χρυσό Ολυμπιονίκη του μήκους

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η Ελίζα Βόζεμπεργκ ζήτησε συγγνώμη από τον Μίλτο Τεντόγλου - Η ανάρτηση που προκάλεσε αντιδράσεις και η απολογία της.  

Η ευρωβουλευτής της ΝΔ Ελίζα Βόζεμπεργκ ζήτησε συγγνώμη από τον Μίλτο Τεντόγλου.

Ο λόγος είναι η ανάρτηση που είχε κάνει η Ελίζα Βόζεμπεργκ για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο μήκος από τον Μίλτο Τεντόγλου στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Στην αρχική της ανάρτηση, η κυρία Βόζεμπεργκ δημοσίευσε φωτογραφία του Έλληνα πρωταθλητή και του μεταλλίου που εξασφάλισε στο Παρίσι, ενώ στο κάτω μέρος του γραφικού υπήρχε το όνομά της, καθώς και το λογότυπο της Νέας Δημοκρατίας.



Η Ελίζα Βόζεμπεργκ απέδωσε την ανάρτηση σε τεχνικό λάθος, ενώ ανέβασε εκ νέου φωτογραφία του Μίλτου Τεντόγλου, χωρίς αυτή τη φορά να εμφανίζονται τα στοιχεία της.

Λάθη δεν κάνει όποιος δεν κάνει τίποτα! Αλλά αν συμβεί το λάθος, ακόμη κ όταν ο υπαίτιος το αναγνωρίζει, αντιμετωπίζει εδώ μέσα όλη την εμπάθεια, τ μίσος την κακία κ τα απωθημένα των ανώνυμων! Όμορφος κόσμος…», αναφέρει στην πρώτη ανάρτηση η Ελίζα Βόζεμπεργκ.

Στη συνέχεια έκανε νέα ανάρτηση με φωτογραφία του Μίλτου Τεντόγλου συμπληρώνοντας:

«Οφείλω να ζητήσω συγγνώμη από τον Χρυσό Ολυμπιονίκη Μίλτο Τεντόγλου, διότι λόγω τεχνικού λάθους συμπεριελήφθησαν στην εικόνα του τα προσωπικά μου στοιχεία κατά την ανάρτηση των συγχαρητηρίων για την παγκόσμια επιτυχία του».