Πολιτικη & Οικονομια

Άννα Διαμαντοπούλου: Γιατί θα ήθελε να πάει για φαγητό με την Τέιλορ Σουίφτ

Οι απαντήσεις της υποψήφιας προέδρου του ΠΑΣΟΚ σε ένα διαφορετικό Q & A στο TikTok

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Άννα Διαμαντοπούλου: Οι απαντήσεις της υποψήφιας προέδρου του ΠΑΣΟΚ σε ένα διαφορετικό Q & A στο TikTok και η Τέιλορ Σουίφτ

Η Άννα Διαμαντοπούλου δημοσίευσε το δεύτερο Q & A βίντεό της στο TikTok, απαντώντας σε ερωτήσεις που τις έκαναν ακόλουθοί της στα social media. Η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, με χιούμορ και γρήγορες απαντήσεις εξήγησε στους followers της γιατί θα ήθελε να απολαύσει ένα γεύμα με την Τέιλορ Σουίφτ, παρότι δεν δηλώνει Swiiftie. 

Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, η Άννα Διαμαντοπούλου απάντησε σε ερωτήσεις για τις περιβαλλοντικές πολιτικές, έστειλε το μήνυμά της για το μεγάλο πρόβλημα της λειψυδρίας, απάντησε στο πως θα προσέγγιζε έναν νέο στην ηλικία του γιου της, αποκάλυψε ποια υπερδύναμη θα ήθελε να είχε στην προεκλογική περίοδο, τον καλοκαιρινό της προορισμό, αλλά και με ποιους θα ήθελε να γευματίσει αν είχε τη δυνατότητα. 

Συγκεκριμένα, στην ερώτηση για το πώς θα προσέγγιζε τους νέους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ η Άννα Διαμαντοπούλου είπε: «Το πώς σημαίνει εργαλεία και επιχειρήματα. Εργαλεία είναι το TikTok, γι' αυτό βρίσκομαι εδώ. Επιχειρήματα σημαίνει το ΠΑΣΟΚ του αύριο. Όλα αυτά που νοιάζουν τους 20άρηδες δηλαδή. Τεχνητή νοημοσύνη, κλιματική αλλαγή, ψηφιακός κόσμος, οι νέες διαστάσεις του μεταναστευτικού. Συντονισμένοι μαζί θα κάνουμε αυτό το νέο ΠΑΣΟΚ για το οποίο μιλάμε».

Η πρώην υπουργός και υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απάντησε ακόμη στο ερώτημα με ποιους θα ήθελε να πάει για φαγητό, αν είχε τη δυνατότητα: «Θα ήθελα να φάω με τη Μαρί Κιουρί, με τον Οδυσσέα Ελύτη και με την Τέιλορ Σουίφτ, όχι γιατί είμαι swiftie αλλά γιατί η γυναίκα είναι ένα φαινόμενο, μουσικό, καλλιτεχνικό, επικοινωνιακό, οικονομικό, ένα φαινόμενο».

Όσο για το ποια υπερδύναμη θα ήθελε να έχει στην προεκλογική περίοδο, απάντησε ότι μάλλον θα τις ταίριαζε η ταχύτητα «Flash», προκειμένου να τα προλάβει όλα.