Πολιτικη & Οικονομια

Γεωργιάδης κατά Κασσελάκη: Από τη Μύκονο όλα μπορεί να φαίνονται απλά

Η απάντηση του υπουργού Υγείας στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης
Γεωργιάδης κατά Κασσελάκη: Από τη Μύκονο όλα μπορεί να φαίνονται απλά © ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI

Άδωνις Γεωργιάδης: Η απάντηση του υπουργού Υγείας στον Στέφανο Κασσελάκη για την επίσκεψη στο νοσοκομείο Ρόδου

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μέσα από ανάρτησή του στο Χ έδωσε την απάντησή του στον Στέφανο Κασσελάκη για την επίσκεψη του υπουργού Υγείας στο Νοσοκομείο της Ρόδου και την κατάσταση του ΕΣΥ, σημειώνοντας ότι είχε μία επικοδομητική συζήτηση με την πρόεδρο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο. 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στην ανάρτησή του εντοπίζει αρχικά την ομοιότητα ότι όπως ο Παύλος Πολάκης κάνει αναρτήσεις για εκείνον στο Facebook μεταμεσονύκτια, το ίδιο πράττει και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά στο Χ. «Τελικά ο κ. Πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως ομοιάζει στον Παύλο Πολάκη και σε αυτό. Όπως ο Παύλος συχνά ανεβάζει αναρτήσεις εναντίον μου στο Facebook μεταμεσονύκτια και τις βλέπω το πρωί, έτσι και ο Στέφανος κάνει πλέον κάθε βράδυ το ίδιο αλλά στο Τουίτερ», γράφει αρχικά ο υπουργός Υγείας και στρέφεται κατά του Στέφανου Κασσελάκη: 

«Από τη Μύκονο, όπως λένε και οι απλήρωτοι απεργοί εργαζόμενοι της Αυγής όλα μπορεί να φαίνονται απλά, αλλά τα προβλήματα είναι πιο σύνθετα δυστυχώς και μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν». 

Ολόκληρη η ανάρτηση - απάντηση του Α. Γεωργιάδη στον Στ. Κασσελάκη

Τελικά ο κ. Πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως ομοιάζει στον @pavpol2222 και σε αυτό. Όπως ο Παύλος συχνά ανεβάζει αναρτήσεις εναντίον μου στο Facebook μεταμεσονύκτια και τις βλέπω το πρωί, έτσι και ο Στέφανος κάνει πλέον κάθε βράδυ το ίδιο αλλά στο τουιτερ. Προς ενημέρωση του χθες εγώ θα μπορούσα να έχω μπει στο Νοσοκομείο της Ρόδου χωρίς να σταματήσω στους συγκεντρωθέντες αλλά επέλεξα να πάω και να κάνω διάλογο μαζί τους διότι αυτό θεωρώ ότι είναι το σωστό. Η κα Πρόεδρος που βλέπετε στο βίντεο ήταν σοβαρή στην κριτική της και μετά μείναμε στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου και με αρκετά αλλά μέλη του Συλλόγου και μιλήσαμε για επιπλέον μία ώρα. Σας διαβεβαιώ ότι ο διάλογος μαζί τους ήταν εποικοδομητικός. Από την Μύκονο, όπως λένε και οι απλήρωτοι απεργοί εργαζόμενοι της @AvgiOnline όλα μπορεί να φαίνονται απλά, αλλά τα προβλήματα είναι πιο σύνθετα δυστυχώς και μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν. Επί της ουσίας χθες στη Ρόδο με τον κ. Περιφερειάρχη ανακοινώσαμε την επίσημη έναρξη κατασκευής και πλήρους λειτουργίας του Ακτινοθεραπευτικού Κέντρου, αίτημα δεκαετιών, ανακοίνωσα την έναρξη της διαδικασίας για την πρόσληψη 50 νοσηλευτών για το νοσοκομείο και με τον κ. Δήμαρχο Ρόδου λύσαμε ένα σημαντικό θέμα για την κατασκευή του νέου Πολυδύναμου Κέντρου Υγείας στο Γεννάδι. Και ναι όσο είμαι Υπουργός τα προβλήματα δεν θα κρύβονται κάτω από το χαλί, αλλά ούτε και θα υποσχόμαστε παραμύθια στον κόσμο για να τους κοροϊδεύουμε. Όσα όμως μπορούν να γίνονται θα γίνονται. Και φυσικά ο κ. Κασσελάκης είναι προσκεκλημένος μου να πάμε σε όποιο Νοσοκομείο θέλει να μιλήσουμε με ανοικτές τις κάμερες με τους εργαζομένους για την περίοδο Σύριζα και την περίοδο ΝΔ στο ΕΣΥ!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.