Πολιτικη & Οικονομια

Άννα Διαμαντοπούλου: «Θέλουμε μια Κύπρο ελεύθερη και μια Κύπρο ενωμένη»

Στην Αμμόχωστο για τα 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή βρέθηκε η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άννα Διαμαντοπούλου: Το βίντεο από την παρουσία της υποψήφιας προέδρου του ΠΑΣΟΚ στην Κύπρο - Για την επέτειο των 50 χρόνων από την τουρκική εισβολή.
Η Άννα Διαμαντοπούλου βρέθηκε στην Κύπρο στο πλαίσιο αντικατοχικής εκδήλωσης του δήμου Αμμοχώστου

Άννα Διαμαντοπούλου: Το βίντεο από την παρουσία της υποψήφιας προέδρου του ΠΑΣΟΚ στην Κύπρο - Για την επέτειο των 50 χρόνων από την τουρκική εισβολή. 

Στην Κύπρο βρέθηκε η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Άννα Διαμαντοπούλου, τιμώντας την 50ή επέτειο από την τουρκική εισβολή.

Το Σάββατο 3 Αυγούστου, η Άννα Διαμαντοπούλου βρέθηκε έξω από την κατεχόμενη Αμμόχωστο, τιμώντας την 50ή επέτειο από την τουρκική εισβολή. 

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Άννα Διαμαντοπούλου στην ανάρτησή της, «Πενήντα χρόνια είναι πολλά, όμως το πείσμα και η ελπίδα των ανθρώπων είναι εδώ και η νέα προσπάθεια που ξεκινάει τον Σεπτέμβριο πρέπει να καταλήξει. Δεν μπορούμε να δεχθούμε άλλο το status quo. Θέλουμε μια Κύπρο ελεύθερη και μια Κύπρο ενωμένη».

Ως επίτιμη δημότης της Αμμοχώστου, η κ. Διαμαντοπούλου συμμετέχει κάθε χρόνο στην αντικατοχική πορεία, τονίζοντας τη σημασία της παρουσίας και της αντίστασης απέναντι στο συνεχιζόμενο καθεστώς κατοχής.

Άννα Διαμαντοπούλου: Κύπρος μία, ενωμένη και ελεύθερη

Το κείμενο της ανάρτησης της Άννας Διαμαντοπούλου:

«Το Σάββατο βρέθηκα έξω από την κατεχόμενη Αμμόχωστο. Πενήντα χρόνια από την τουρκική εισβολή.

Ως επίτιμη δημότης της Αμμοχώστου αισθάνομαι κάθε χρόνο το καθήκον να βρίσκομαι εδώ, να παίρνω μέρος στην αντικατοχική πορεία.

»Πενήντα χρόνια είναι πολλά, όμως το πείσμα και η ελπίδα των ανθρώπων είναι εδώ και η νέα προσπάθεια που ξεκινάει τον Σεπτέμβριο πρέπει να καταλήξει. Δεν μπορούμε να δεχθούμε άλλο το status quo. Θέλουμε μια Κύπρο ελεύθερη και μια Κύπρο ενωμένη».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.