Πολιτικη & Οικονομια

Χ. Σπίρτζης: Ο Κασσελάκης πρέπει να δώσει απαντήσεις για την πισίνα, σήμερα και όχι αύριο

«Να επανορθώσει και να ζητήσει συγγνώμη», ζήτησε ο πρώην Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Χρήστος Σπίρτζης
Ο πρώην Υπουργός Υποδομών του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σπίρτζης © ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Χ. Σπίρτζης: Ο Κασσελάκης πρέπει να δώσει απαντήσεις για την πισίνα, σήμερα και όχι αύριο - «Να επανορθώσει και να ζητήσει συγγνώμη», ζήτησε ο πρώην Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ

«Θεωρώ ότι ο Στέφανος Κασσελάκης πρέπει να δώσει πολύ αναλυτικές απαντήσεις», τόνισε ο πρώην υπουργός Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης με αφορμή την αποκάλυψη της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» για την πισίνα του εξοχικού του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες.

Σπίρτζης: Να ζητήσει συγγνώμη για την πισίνα ο Κασσελάκης, αν έκανε παράβαση

Σπίρτζης για Κασσελάκη: «Να επανορθώσει και να ζητήσει συγγνώμη»

«Θεωρώ ότι οι άνθρωποι που εμπλέκονται με την πολιτική δεν πρέπει να βάζουν τους συντρόφους τους και το κόμμα τους να απολογούνται για εκείνους» ανέφερε, μιλώντας στο Ertnews ο Χρήστος Σπίρτζης, λέγοντας ακόμη πως ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης πρέπει να δώσει άμεσα αναλυτικές απαντήσεις.

Επικαλούμενος, μάλιστα, την ιδιότητά του ως πρώην πρόεδρος του ΤΕΕ, «από τον προοδευτικό κόσμο υπήρχαν πολλές χαρισματικές προσωπικότητες που έδωσαν την μάχη, για να μην χαθεί η πολιτιστική μας κληρονομιά» παρατήρησε ο κύριος Σπίρτζης, μνημονεύοντας την Μελίνα Μερκούρη, τον Αντώνη Τρίτση και τον Νίκο Σηφουνάκη.

Υπό αυτό το πρίσμα, ερωτηθείς για την αποκάλυψη του «Πρώτου Θέματος», απάντησε λέγοντας: «θεωρώ ότι ο Στέφανος Κασσελάκης πρέπει να δώσει πολύ αναλυτικές απαντήσεις», προσθέτοντας πως θα πρέπει να απαντήσει σήμερα, ενώ κληθείς να σχολιάσει το ενδεχόμενο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να έχει διαπράξει παράβαση, ο πρώην υπουργός Υποδομών απάντησε πως ο κ. Κασσελάκης πρέπει «να ζητήσει συγγνώμη και να επανορθώσει σήμερα και όχι αύριο».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.